S miliardářem na hřišti přehled

S miliardářem na hřišti
https://www.databazeknih.cz/img/books/53_/539292/bmid_s-miliardarem-na-hristi.jpg 4 96 96

Skóre 2:1. Dva páry dostaly svůj happyend, zbývá poslední. Jeho dva nejlepší přátelé se sice usadili, Wes Lancaster se ale rozhodně neplánuje nechat klofnout. Jako majitel profesionálního fotbalového týmu New York Mavericks a úspěšný restauratér v nabitém rozvrhu na nic kromě práce beztak nemá čas. Tedy neměl, dokud se jednoho dne nesetkal s novou sportovní lékařkou Winnie Winslowovou. Od chvíle, kdy ve svých sexy jehlových podpatcích nakráčela do pánských šaten a pěkně od plic mu řekla, co si o něm myslí, na ni nemůže přestat myslet. Ani po ní toužit. Je krásná, inteligentní a vzhledem k tomu, že vyrůstala se čtyřmi staršími bratry, žádný chlap si na ni jen tak nepřijde. Wes k vlastnímu zděšení začíná přehodnocovat svá přesvědčení o vztazích a co víc, o dětech, které až doteď nikdy nechtěl. Jeho vrozená soutěživost ho žene za výhrou i na poli lásky, ale zvládne přesvědčit matku malého dítěte, aby nechvalně proslulému playboyovi dala šanci? Připravte se, hra začíná.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Red

Scoring the Billionaire, 2016

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize S miliardářem na hřišti. Přihlašte se a napište ho.

nessalovesbooks
10.01.2025 1 z 5

(SPOILER) Než se pustíte do přečtení mých pocitů z této knihy, prosím mějte na paměti "sto lidí, sto chutí", díky!

Plus, ke komentáři raději házím označení "spoiler", i přestože nezmiňuji, jak to dopadne, trošku jsem se rozepsala ohledně několika scén.

- třetí z party milionářů je na řadě být uloven - Wes Lancaster, úspěšný majitel fotbalového týmu a restauratér, co nevyhledává pozornost a nemá rád, když ho něco rozptyluje - a zvlášť když tím rozptýlením není nikdo jiný než jeho nová lékařka Winnie Winslowová. Bohužel, je pro něj Winnie tabu, pracují spolu, ale hlavně má malé dítě. Děti, manželství. To je závazek, na který není stavěný. A nebo snad ano?
- páni, čekala jsem, že si to dá načas, ale ne, hupli na to docela rychle, teda ona po něm a to jsem si myslela, že to ona bude v tomhle vztahu rozumnější.
- ehm, jako v předchozím díle je velký důraz na tom, že Win chce pracovat méně hodin, aby měla čas na svoji dceru, ale tady je to zase jinak?! První interakce Winnie s Lexi (jejím dítětem) je až v deváté kapitole, což je po nějakých 100 stránkách? Mezitím ale stíhá jet pryč s týmem, jít na halloweenskou párty a párkrát na to skočit s Wesem.
- a to jsem ještě nezmínila, že Lexi není obyčejné dítě, Lexi trpí autismem, takže sžívat se s novými věcmi či lidmi, pro ni není lehké, ale je zvídavá a na svůj věk velmi samostatná a inteligentní.
- Win - přijde mi absolutně flegmatická a sebejistá s ohledem na to, že její bratr je vždy po ruce, aby jí pomohl s jejím vlastním dítětem, a hlavně je pořád nadržená!
- Wes - sebestředný, sebejistý, někdy až arogantní, absolutně neznalý moderních věcí (př.Twitter), jeho myšlenkové pochody jsou jak počasí! Třeba: na začátku je popsán jako don juan, že jde do postele s každou, ale hned jak na to skočí s Win, tak pro něj žádná jiná neexistuje? Nebo že nemá zájem o děti, ale hned jak vidí Lexi, je jí úplně okouzlen? WTF?!
- momenty, kdy chcete vědět, jak reagují postavy na postupné vyvíjení a budování vztahu, ať už je to Lexi s Wesem a jejich dojížděním na fotbalové tréninky, nebo Wes a Win a jejich vztah mimo postel, tak dostanete jen ohlédnutí zpátky, pár slov, že všechno bylo fájn, ale dost to pak vypadá jako prázdná slova jen tak vržená do větru - bohužel se ani s dalšími stránkami nezměnil fakt, že Win s Lexi netráví moc času - vždyť se o to dítě víc stará a vychovává její bratr!
- jako, začínám si myslet, že každá z autorek měla svoji vlastní vizi pro tyhle dva, ale bohužel se dohromady neslučovaly, protože to jako celek nemá hlavu ani patu! A bohužel to v tuto chvíli nedokáže zachránit ani Lexi se svojí obsesí čísly a chytrým mozečkem.
- aaa, tak už jsem došla do toho bodu zlomu, který má každá romanťárna, a ach bože, to snad nemůže být pravda - žádný spoiler, ale tohle je na mě už fakt dost, prosím ať už je konec…
- dočetla jsem to…, a bohužel jediné, co na této knize vidím pozitivní je pouto Lexi s jejím strýcem, za mě byl příběh Win a Wese ze všech tří nejhorší.
- možná dám v budoucnu ještě Max Monroe šanci, ale jedno vím jistě, brzy to nebude…

Andrejka91
29.11.2024 4 z 5

Tento díl byl o trošku lepší než předchozí a to hlavně díky malé Lexi.
Oddechovka lepšího průměru.

kacenka6144
20.11.2024 4 z 5

Příběh Wese a Winnie mě bavil. Další rozměr tomu dávali Winniini bratři a hlavně malá Lexi. Jako bývalá svobodná matka bych jenom ráda věděla, kde se ti krásní, svobodní a sexy miliardáři berou. :-)

10 nejprodávanějších eknih (srpen)

10.09.2024

Šarlatový závoj, Hrob na kopci a další knižní novinky (32. týden)

04.08.2024

Kniha S miliardářem na hřišti v seznamech

v Mé knihovně144x