Len to najlepšie...
Lori Copeland
![Len to najlepšie... Len to najlepšie...](https://www.databazeknih.cz/img/books/73_/73164/len-to-najlepsie.jpg?v=1339143572)
Rana Alcottová sa po krátkom a nešťastnom manželstve rozhodla začať odznova. Na starom ojazdenom aute a s pár korunami vo vrecku odchádza na dlhú púť krížom cez Spojené štáty ku svojej priateľke Trace, ktorá jej sľúbila ubytovanie vo Washingtone i pomoc pri hľadaní práce. Rana však uviazne uprostred metelice, a práve keď prechádza malým mestečkom, pokazí sa jej auto. Požiada o pomoc Gunnera Montaya ktorý má úplne iné predstavy o tom, ako tráviť chladný zimný deň, než opravovaním pokazeného chladiča alebo vynechávajúcej prevodovky.Ako sa neskôr ukáže, pokazené auto nie je jediným problémom, ktorý Ranu postihol. ... celý text
![pegasek pegasek](https://www.databazeknih.cz/img/users/empty.jpg?v=1446561771)
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
Někomu se může zdát,že dej je příliš natahovaný,ale k tomuto příběhu se to rozepsání hodilo.Neni to takový typický Harlequin.Doporucuji přečíst je to příjemná oddechovka
2000 | ![]() |
1997 | ![]() |
2000 | ![]() |
1994 | ![]() |
1998 | ![]() |
Zidealizovaná představa o lidské dobrotě: v malém městečku jsou všichni hodní a rádi i nezištně pomůžou cizí ženě v nesnázích.
Hned v první scéně se ale hrdinka prezentuje jako namyšlená a pyšná hlupaňa, která se považuje za pupek vesmíru.
Hrdina se její uštěkanou povahou nechá rychle strhnout a v její přítomnosti se z něho stává ironický bručoun.
Jejich vztah hned od začátku jiskří. Vášnivě i vztekle.
Děj celkově průměr, i když mě mrazilo při všech těch manipulacích od bejvalky, které musel hrdina zakusit.
Četlo se to rychle a příběh šlapal.
Milé, ale hned po zavření knihy zapomenuté.