Letuška z economy aneb Co na Instagramu neuvidíte

Letuška z economy aneb Co na Instagramu neuvidíte
https://www.databazeknih.cz/img/books/40_/401366/bmid_letuska-z-economy-GJL-401366.png 3 476 476

Chtěli byste snídat v Paříži, obědvat v New Yorku a večeřet v Bangkoku? Tak to si vysněte jiné zaměstnání. Vtipné historky o mé kariéře letušky na Blízkém východě, o práci a životě v Dubaji, o lidech, se kterými jsem se setkala i o tom, že není všechno zlato, co se třpytí. Knížka vás potěší, možná i trošičku dojme, otevře oči, ale hlavně pobaví!... celý text

Mila19
05.12.2019

Lehke a vtipne cteni. Autorka ma skvely smysl pro humor a umi skvele podat chvilky, ktere pri sve ceste s letadlem zazila!
Za me bomba! Na letisti uz delam nejakym rokem a nad nekterymi historky jsem se nemohla prestat smat! Kdo si nezkusi praci na letisti, nedokaze pochopit, co znamena opravdova prace s lidmi.
Jsem rada, ze to takhle vidi i nekdo ostatni. A ne jenom ja, ale i spousta mych kolegu, ktera se z knizky mohla doslova potrhat smichy. Dekuju!!!

Karimah
05.12.2019 2 z 5

Čekáte "vtipné historky z kariéry letušky na Blízkém východě, o práci a životě v Dubaji, o lidech ...", ho ho ho, to přece nemůže nikoho zajímat! Určitě vás všechny zajímá v kolik šla autorka spát, jestli zabrala hned nebo až za 5 hodin, kolikrát v noci vstala a jestli ráno vůbec vstala. Co si kde dala k snídani, co na to její bříško, jestli šla ven s Anetou nebo Hedvikou a kde pařily a jak dlouho. Kdo je coura a kdo rovnou p... Kniha má jedno velké plus a to, že autorka měla přítele, jinak mohla být taky 2x delší.

Knihomolkateri
26.11.2019

Zbytečná kniha. Mám dojem, že podobně bezobsažných knih naprosto o ničem vzniká čím dál víc. Jediné co se dá říct pozitivního je, že to není tak strašné jako Prosecco do žíly. Obávám se, že se pomalu stává trendem,že se každá single třicítka pouští do psaní. No nic, příště se nenechám chytit marketingem.

Eszminka
19.11.2019

Je to snad poprvé co kritizuji knihu. Pro mě absolutní propadák. Totálně amatérsky napsané. Nic nového se člověk nedozví. Velká škoda, protože zvolené téma je velmi zajímavé a cestování samotné je úžasné. Nic vám kniha "nedá" a nic ve Vás nezanechá. Bože velké díky autorům kteří ještě umí napsat krásné knížky a pracovat s jazykem , toto je přesný opak!

KristýnaMy
18.11.2019 5 z 5

Bezchybná odpočinková knížka, avšak vulgarismu by se mohlo pro příště ubrat.

Dajen2sell
17.11.2019 2 z 5

Poměrně průměrná kniha, která ani moc nevypovídá o povolání letušky, spíše o pravidelném přísunu jídla a alkoholu, bohužel autorka sama o sobě několikrát v knize popisuje jak je hloupá, tudíž ani nedává možnost čtenáři myslet si něco jiného. Jinak nenáročné čtení k vodě, na dovolenou fajn.

Dasenda
16.11.2019

Bylo to otravne nezáživné větší brak jsem v životě nečetla, prokousala jsem se jen prvni třetinou a pak jsem to vzdala!

Stani95
10.11.2019 2 z 5

Bohužel plné vulgarismů a pousmála jsem se asi jednou. Autorka ať raději zůstane u svého blogu a do dalších knih se nepouští. Některé situace velmi nadnesené, nebo naopak špatně vykreslené (a to vím co se snažila popsat :). Trošku z toho mám pocit pouze snahu o získaní popularity. Pokud někoho zajímá opravdu popis této práce, výcvik a průbeh letů doporučuji knížku Veronika v Dubaji. Ta je napsaná na mnohem vyšší urovni.

picapica
02.11.2019

tak nějak o ničem,dobrá do letadla ,na dovolenou ,do nemocniční postele. přečíst se dá,i když jsem někdy i očima přeskakovala řádky.

mmister
01.11.2019 5 z 5

Velmi příjemné a zábavné čtení. Autorka je přidrzlá a přisprostlá, což je plus, protože nudných cestopisů si každý může koupit dvanáct do tuctu. Autorka je ale taky sympatická a velmi vtipná, nejednou se vám stane, že u jejích příběhů vyprsknete smíchy.

Při čtení máte chuť odletět do Dubaje, do Melbourne nebo do Moskvy a prožít si tam bláznivých a bezstarostných pár dní přesně tak, jak je autorka popisuje. Do vánoční zimy ideální kniha.

tereza1198
29.10.2019 2 z 5

V knihovně je na tuto knížečku čekací fronta 12 lidí. Asi mají Instagram nebo co. Tak jsem si řekla, že to bude něco a půjčila si elektronickou verzi. Byla jsem mírně v šoku. U knihy jsem se zasmála - to se přiznám. Opravdu to bylo vtipný. Ale byl to hlavně popis jídla, krávovin a toho, jak je blbě oblečená a cítí se trapně a tlustě. To všechno v exotických kulisách po celém světě.
Jsem přesvědčená, že autorka ze sebe dělá takovou povrchní blbušku, aby byla kniha vtipnější. Protože jestli ne, tak asi přestanu lítat.

Sazinek
21.10.2019 3 z 5

Na tuto knihu jsem se velmi těšila. Záměrně jsem si koupila i Veroniku v Dubaji, abych měla srovnání, jelikož mě téma létání a letušek všeobecně hodně zajímá. Po přečtení této knihy mám rozporuplné pocity. Asi jsem čekala víc... Petru sleduju na instagramu, kde je vtipná a má super obsah, ale kniha je menším zklamáním. Místy jsem se smála nahlas, ale čekala jsem víc informací třeba o výběrku do Emirates,nebo víc informací o tom jak to chodí v její pracovní dny. Kniha je velká oddechovka, což jsem uvítala.
Pokud se chcete bavit, tak si ji přečtěte, pokud chcete vědět víc informací o tématu, tak si přečtěte Veroniku v Dubaji.

LiLinka
17.10.2019 3 z 5

Téma létání tu trošku klouže po povrchu a moc se o tom člověk nedozví. Historky jsou vtipné, občas až trošku na sílu. Na odpočinek však fajn kniha, kterou přelouskáte u kafe. :)

Alena_S
07.10.2019 4 z 5

Jeden velký háček: vydržet do půlky. Škoda, že tu knížku předtím trochu neucelili. Autorčin humor mě bavil (i když až tak blboučkou ze sebe dělat nemusela, když není), ale all that czenglish mi spíš než blog připomíná, jak jsem v patnácti ukazovala svému deníčku, co už umím anglicky, a hlavně si od někoho, kdo procestoval svět, slibujete víc, než že kam přijeli, tam se najedli… Až od poloviny se konečně dočkáme moudřejších informací o její práci, všedním dnu a místech, která navštívila.

Dan
22.09.2019 3 z 5

Vtipně napsaná knižní oddechovka.

Adel55
16.09.2019

Autorka už na začátku zmiňuje, že není žádnej Shakespeare. No, to opravdu není. Když jsem už po 20 četla, že má pokapané oblečení od jídla, má hlad, přejí se a následně brečí, že je tlustá kroutily se mi nehty na nohou. Nechápu tak obrovskou reklamu okolo této knížky, horší průměr.

Ivuska.09
14.09.2019

Na ukrácení dlouhé chvile je kniha fajn. Nečekejte však nic povznášejícího a světoborného. Je to jednoduché, ale autorka vás pobaví, což u této knihy je nejspíš to hlavní.

Anysa
04.09.2019 5 z 5

Za mě super. Je to přesně ten typ humoru, který se mi líbí, takže já se u knížky bavila, smála a kniha jako oddechovka přesně splnila svůj účel.

koriandr
01.09.2019

Knihu jsem si koupila na základě nějakého tipu tady na databázi. Myslela jsem si, že se dozvím něco o práci letušky, ale kniha popisuje hlavně pařby, kdy bylo autorce špatně, jak je ve všem dobrá. Mě třeba nezajímá, že si smíchy promočila spodní prádlo. Vulgarismy na každé stránce. Slovo "kušna" už mi začalo vadit po pár stránkách čtení. Kniha se bude líbit čtenářům stejného ražení jako autorka.

tanecnica
31.08.2019 1 z 5

Zklamání... Na tuhle knížku jsem se hodně těšila, na zákulisí práce letušky, na zážitky, ke kterým se jen tak nedostanu... Ale přečetla jsem si něco, co připomínalo ne příliš zdařilou slohovou práci žáka střední školy - stavba vět, obsah, snaha být vtipná za každou cenu, sprostá slova, anglické výrazy... No nevím, dočetla jsem, ale jen díky tomu, že byla knížka fakt kraťoučká... Průměrná šeď blogů...

Petra Jirglová
česká, 1988