Touha
Nicole Jordan
Liga pekelníků série
Proslulý milovník a královský špion Lucian Tremayne se dlouhá léta vysmíval manželské instituci a tvrdil, že jemu se něco takového nemůže stát. Teprve když se ocitl na pokraji smrti, začal toužit po synovi, jenž by nesl jeho jméno. A pak ho pracovní povinnosti zavedly do Cornwallu, kde spatřil na břehu moře dívku tak krásnou, až se mu zatajil dech, a hrdý Lucian okamžitě pochopil, že právě s ní se chce oženit a mít děti. Brynn Caldwellová je ovšem přesvědčena, že Lucianovo okouzlení souvisí s dávnou kletbou, jež byla uvalena na její dávné předky. V ní se praví, že dívky z rodu Caldwellů budou uhrančivě krásné, ale každý muž, který se do nich zamiluje, zaplatí za své city životem. A protože Brynn není šarmantní ctitel lhostejný, rozhodne se svěřit do jeho zkušeného objetí své tělo, ale nedopustit, aby získal i její srdce. To však není tak snadné, jak se zprvu zdá, a nad Lucianem se stále vznáší hrozba, že za Brynninu lásku zaplatí nejvyšší cenu...... celý text
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 2012 , DominoOriginální název:
Desire, 2001
Příjemné,ale za mě zatím vede 1.díl,-)
Musím sehnat další pokračování série♡
„Láska žije pouze z důvěry.“
"Budiž navždy prokleta krása žen tvého rodu. Jejich láska nechť přinese každému muži smrt. Cikánčina kletba, 1623"
Zajímavá kletba trvající již 190let. Chápu, že v dané době tomu věřit bylo na místě. Takže další pekelník se z lovce stal kořistí. :) Tentokrát došlo na Luciana, který se mi v přechozím díle velmi zamlouvat, a to jak v pomoci svému bratranci Nickovi, anebo když vypátral Geoffreyho Crewa, hraběte Marche. Sice Brynn už mé plné sympatie neměla, ale líbila se mi její zpupnost. :)
Tak tento díl se moc povedl, zatím u mě vede. Vzdorovitá Brynn, další arogantní pekelník Lucian, cikánská kletba a spousta akce, touhy a vášně. Super příběh.
Ta liga pekelníků mě snad zničí. Tenhle příběh se mi moc líbil a už se těším až si přečtu další. Knížku velmi doporučuji.
S touto knihou som sa nejak trápila, zastihla ma v takom nejakom nečitateľskom období.... ale podarilo sa, dočítala som :) záver bol fajn, napätie... ale vadil mi počas celého príbehu ten odstup hlavnej hrdinky, aj ked asi sa to dalo pochopiť, kedže verila tej kliatbe. Ale ten chlad, to mne v týchto knihách vadí, lebo je to potom len o tom jednom dokola.. a zatiaľ je týmto chladom pretkaná celá táto séria. Tak uvidíme, čo bude dalej...
Tuto knihu už jsem kdysi četla, ovšem vytrženou ze série Ligy a tak jsem si řekla, že si ji přečtou ještě jednou pěkně ve správném pořadí. Ačkoliv jsem mlhavě tušila o co go :-), velmi mile mě překvapilo, že jsem se u knihy vůbec nenudila ba naopak. Znovu jsem hltala každou stránku. Opět mi přišlo, že některé úvahy se v knize omílaly stále dokola, ale nevadilo mi to. Hurá na další díl! :-D
Příjemný díl, další z řady Ligy pekelníků. Tento je okořenění špetkou dobrodružství, pašováním a špionstvím. A abych nezapomněla, také jednou dávnou kletbou.. Takže nejenom pouhá erotika, i když té je tu, jako obvykle v knihách autorky, opravdu dost. Každopádně doporučuji!
Tak na tomto díle, jsem si po tom předchozím spravila chuť ke čtení dalších dílů. Moc pěkné.
Kdo by nechtěl si jít každé ráno zaplavat do moře a ještě přitom potkat svojí lásku.
Příběh se nevyrovná jiným např. od Quinnové, ale i tak zabaví a nadchne spiknutím a velezradou, kde vzdycky musí být tajemný padouch.
Prostě Nicole Jordan je zase jiné čtení než co jsem četla doposud (myslím červenou knihovnu).A musím uznat,že se mi zatím Liga pekelníků líbí díl od dílu víc a víc. Jsem zvědavá na příběh Raven. ;-D
Vášeň, pašování, špionážní zápletka, historie a láska.... Líbí se mi, jak si v té době partneři po vášnivém milování (i při aktu) nádherně vykají....
Skvěle zpracovaný život Napoleona Bonaparte. Dozvěděla jsem se spoustu zajímavostí - jak z dané doby, tak o něm samotném.
První díl byl lepší, dějová linka podprůměrná, sex jsem dokonce přeskakovala (což u mě není zvykem), měla jsem dojem, že příběh je jen ten sex, ke konci se konečně něco dělo, ale jak to rychle přišlo, tak to rychle odešlo.