Loudavé vaření: Recepty pro pomalý hrnec
Barbora Charvátová

Pomalý hrnec se stal miláčkem českých domovů – šetří čas, peníze i energii a pokrmy, které v něm zpracujete, neztratí nic ze své nutriční hodnoty. Své o tom ví i blogerka Barbora Charvátová alias Máma v kuchyni, která vám přináší nálož lahodně pomalých receptů. Všechny využívají běžně dostupné suroviny a jsou tak jednoduché, že je zvládne i úplný začátečník. Objevte i vy kouzlo přípravy famózních jídel s minimem úsilí a maximálním chuťovým zážitkem!... celý text
Přidat komentář


Recepty bez nápadu (jen sesbíraná klasika, žádná vlastní invence), příšerné fotky - ať už rozmazané, nebo na nich jídlo nevypadalo vábně. Například na kachně (nebo kuřeti?) byly zbytky brk, vepřový plátek na hořčici vypadal tak suchý, že se mi stáhlo hrdlo. U svíčkové omáčky jsem se dozvěděla, že už ji vlastně nikdo nedělá z kusu masa, po kterém se jmenuje, ale z levné náhražky.

Kuchařek mám i na pomalé vaření několik, tuto bych volila pro milovníky klasické kuchyně a především pro začátečníky, jak v práci s hrncem tak s varenim celkově.
Autorovy další knížky
2017 | ![]() |
2021 | ![]() |
2019 | ![]() |
2022 | ![]() |
2023 | ![]() |
Kromě jídel, co nejím (houby, krůtí), tak jsem uvařila a upekla skoro vše z této knihy, fakt super. Potřebuji dva až tři hrnce.