Lovec

Lovec
https://www.databazeknih.cz/img/books/52_/526140/bmid_lovec-65500b66e055d.jpg 4 380 380

Boston Belles série

1. díl >

Když se Hunter dostane do problémů, jeho otec ho odsoudí k šesti měsícům celibátu, střízlivosti a příšerné nudy pod střechou Sailor Brennanové, od které se má naučit, jak převzít ropnou společnost. A Sailor v tom vidí příležitost, jak přijít k penězům. Rozhodně přece nehrozí, že by se zamilovala do toho do děsně krásného a charismatického multimilionáře!... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: ekniha , Baronet

The Hunter, 2020

HankaJosefiova
04.10.2024 5 z 5

(SPOILER) Prostě od Shen mě baví každý řádek. Nedá se přestat a postavy nikdy nejsou nesympatické. Hunter mi v předchozích knihách vůbec nepřišel tak zajímavý, ale... proboha, skvělý jak tématem tak osobnostmi. Boston Belles budou zase skvělá jízda.
Hunter nejdřív takový hejsek, ale samozřejmě neskutečný sexy kanec a Sailor svéhlavá, cílevědomá, posedlá řádem....postupně se jim to oběma trochu zhroutí

SusanneDreaming
21.09.2024 5 z 5

Luxusní baronetka :) Nemám nic, co by se mi na ní nelíbilo.

luzajickova
18.09.2024 5 z 5

Tato kniha mě opravdu bavila! Vlastně díky Baronetu jsem se k ní dostala, protože sdíleli příspěvek s popisem, který mě zaujal, a řekla jsem si, že si ji musím přečíst. Potom jsem zjistila, že jde o sérii, a druhý díl by měl být o Cillianovi – na ten se moc těším!

Jedním z nejlepších prvků knihy je rozhodně růst postav. Sailor, jako cílevědomá a nezávislá žena, se výborně doplňuje s Hunterem, který sice na první pohled působí jako bohatý playboy s temnou minulostí, ale postupně odhaluje i svou zranitelnou stránku.

Škoda, že se v příběhu neobjevilo více scén s Hunterovými kamarády, jako jsou Vaughn a Knight, nebo s přítelkyněmi Sailor, jako Emmabelle a Persephona. Je však skvělé vědět, že každá z těchto postav má svůj vlastní příběh. Vaughnův příběh najdeme v knize "Rozzlobený Bůh" a Knightův v "Zlomeném rytíři," které už vyšly v češtině. A pokud jde o Emmabelle, její kniha bude pravděpodobně poslední v sérii. Nejprve nás ale čeká třetí díl, který bude o Aisling a Samovi, na což se velmi těším – doufejme, že vyjde co nejdříve!

Zamilovala sem si nejen Sailor, ale i její rodiče a Sama, i když je škoda že nedostali více prostoru. A Cillian? Sice mě štval, ale jeho špičkování s Hunterem bylo prostě skvělé! Kniha mě opravdu bavila, a těším se na další pokračování.

Kristie_7
17.09.2024 3 z 5

Knihy od této autorky mám hrozně ráda. Píše skvěle a já si její příběhy vždy užívám. Proto jsem se nemohla dočkat, až se pustím do Lovce. :)
Když jsem se konečně do knihy pustila, přišlo první zaražení… Ani jeden z hlavních hrdinů mi nesedl.
Hunter byl vážně playboy jako když praští. Přemýšlel poklopcem a navíc až zbytečně často sám sebe shazoval. Jeho rodina mu dala pocit méněcennosti a on to při každé příležitosti všem předhazoval, jako by to snad mělo být vtipné. Nebylo. Spíš to bylo smutné…
A Sailor na mě byla až moc velká sucharka. Žila svým koníčkem a na ničem jiném jí nezáleželo. Vlastně by mě docela zajímalo, z čeho ta holka žila, když nepracovala a peníze od rodičů si brát nechtěla…
Chemie mezi Hunterem a Sailor cítit byla, ale Hunter to za mě zabíjel těmi neustálými trapnými sexuálními narážkami. Prostě bylo vidět, že jsou to ještě puberťáci…
Nápad na zápletku byl super. Dodávalo to celému příběhu trochu záhadný a detektivní nádech. Ale celý konec mi přišel tak nějak uspěchaný. Všechno se to vyřešilo hrozně rychle. Čekala jsem větší drama. :D
Celkově bych knihu zařadila mezi takový průměr. Bylo to čtivé, ale hlavní hrdinové a samotný příběh mě ze židle vážně nevystřelili.
Přiznám se, že tohle hodnocení píšu trochu se zpožděním, protože takovou čtecí krizi mi kniha od této autorky ještě nikdy nepřivodila.

hlupec
11.09.2024 3 z 5

Nebylo to špatné. Všechny zápletky sice trochu přitažené za vlasy, ale ruku na srdce, tyhle knihy člověk nečte kvuli jejich realističnosti:) Chemie mezi postavami byla dobrá a líbily se mi jejich humorné vnitřní (někdy vlastně i vnější) mluvy (hlavně teda u Huntera). Dala bych o hvězdu víc, pokud bych se chvílemi nenudila víc než je zdrávo.
A málem bych zapoměla: erotické scény byly nevšedně odvážné (o něco ujetější, než jsem z podobných knih zvyklá).

Lee7
04.09.2024 3 z 5

Příběh začal dobře, postavy mají mezi sebou správné pošťouchnutí. Řešení dilema vztahů v rodině se mi líbil. Velmi zajímavý brácha a těším se na linku o něm. Konec byl na mě rychlý spád a co jsme si to jsme si.. malinko mi kniha nesedla jako jiné, ale autorku mám ráda a líbí se mi její menší propojení s postavami 1 dílu - charakterem se k sobě hodí.

25veronika3
29.08.2024 5 z 5

Zase skvělý!

anna7852
22.08.2024 1 z 5

Ach jo už podruhé jsem se snažila zacist do příběhu,sice jsem se ostala dal nez na poprve. Ale já fakt nevím,prostě mě Hunter neskutečně vadi a tím pádem je to pro mě mučení. Takže knihu odkladam:(

janaky
14.08.2024 5 z 5

Kniha sa čítala veľmi dobre. Autorku som objavila nedávno. Môžem ju odporučiť, hlavne tým, ktorí / ktoré potrebujú vypnúť a nájsť niečo nové vo svojej knižnici.

Ku knihe sa vraciam už po druhýkrát. Raz som ju čítala v češtine a raz v slovenčine. Je to zaujímavé, čo urobí kvalitný preklad. :D

Hunter je klasická postava - bohatý hlavný hrdina so svojimi problémami.
Sailor je chudobná postava - chudobná Popoluška so skvelou povahou.
Obe hlavné postavy sa navzájom dopĺňajú a tak je kniha pretkaná nabitými dialógmi a dejom, ktorý vás nie raz postaví do smiechu. Je to nenáročné čítanie, miestami som vedela koniec, avšak pobavilo ma hlavne ako z toho autorka vedela krásne vykorčuľovať a obzvláštniť dej.

Lofda
06.08.2024 4 z 5

Tak tohle byla vážně Pohádka, nejen tím, jak to bylo nereálné.. Prostě vyprávění o tom, kterak šedá myška (nebo spíš Rebelka s lukem a šípy?) jednoho divocha (nebo spíš rozmazlené princátko?) na vařené nudli utahla.. Ale když ono se to tak dobře čte ;-).. Plynule přecházím na další díl.

Leído
04.08.2024 5 z 5

Myslím, že doposud jsem se do každého hlavního hrdiny z pera L.J. Shen tak trochu zamilovala. Opět bravurně popsaná postupná proměna obou postav. Když si vezmu Huntera na začátku a Huntara na konci, řekla bych, že taková změna není na pár stovkách stran ani možná. Tohle ale umí autorka dokonale a já si vždy užívám každou kapitolu. I když to, jak se k prvotní dohodě a soužití dostali, považuji za dost nepravděpodobné, na čtenářském zážitku to nic neubralo. Úžasnou chemii mezi hlavními hrdiny doplnila autorka o trochu napětí, nějaké to tajemství, lehký humor, netradiční sport, zapeklité rodinné vztahy, intriky i trochu toho dramatu. Svěží letní koktejl.

Miška935
01.08.2024 4 z 5

Začátek byl pro mě docela zvláštní, nudný. Začalo mě to bavit o par stran dále a naprosto skvělá kniha.

lusitta05
31.05.2024 4 z 5

Bolo to fajn, Hunter bol vtipný a sexi, ale ku koncu mi to trochu trvalo. Ale Mizeru si prečítam.

petraLI
28.05.2024 5 z 5

Jelikož jsem knihu Lovec četla jako poslední, tak musím říct, že za mě se jedná o nejslabší díl z této trilogie. Přesto se mi příběh líbil, hezky plynul a byl stále poutavě psaný. Myslím, že Shen ani špatnou knihu nemůže napsat.

snilek.holka
02.05.2024 4 z 5

Hunter a jeho smysl pro humor, byl možná někdy pobuřující, ale zároveň mě strašně bavil. Né jednou jsem se přistihla, jak se nad knížkou zubím jak puberťačka. V poslední době , jsem narážela na knížky, kde hlavní mužský hrdina, byl temný a plný tajemství. Takže tohle byla příjemná změna.

Wajny
12.04.2024 5 z 5

L. J. Shen patří mezi oblíbené autorky v tomto žánru. Miluju všechny její knihy, hodně mě bavila série Hříšníci – nová generace. Autorka tady zmínila mého oblíbence Knighta, takže za to má obří plus!

Kniha Lovec je velmi dobře napsaným příběhem, který nabízí řadu zajímavých témat, ale také velmi intenzivní vztah mezi hlavními postavami. Hlavním motivem je, že ne vše musí být takové jaké se na první pohled zdá. Autorčin styl psaní je energický, plný emocí a vyprávění z pohledu obou postav je dobře zpracované, protože nám odkrývá myšlenky obou hlavních postav.

Hunter, typický bad boy z bohaté rodiny, který se ale musí změnit a ukázat, co v sobě opravdu má. Líbilo se mi, jak autorka velmi dobře zpracovala jeho přetvářku a zlehčování všeho, aby neukázal jaký opravdu je. Sailor, odhodlaná, cílevědomá lukostřelkyně, která jakoby vůbec nežila a pohlcuje ji jen její sen. Dva protiklady, které se ale začnou postupně měnit a uvědomovat, co je skutečně dělá šťastnými. Vývoj postav působí opravdově, musí čelit mnoha překážkám a vlastním strachům.

Romantická linka je velmi výbušná, plná hádek a erotického napětí. Jejich cesta poznání je plná zábavných rozhovorů a emotivních momentů.

Kromě toho autorka postupně odhaluje tajemství z minulosti obou postav i jejich rodin, což dodává příběhu další vrstvu a napětí. Zejména Hunterova rodina a toxické chování jeho rodičů představují silný motiv, který čtenáře přiměje zamyšlení nad vztahy.

Vše ještě doplňuje pátrání Huntera po odhalení spiknutí a jako protiklad jsou tu holčičí dýchánky, které dodávají knize ženskou sílu.

Lovec je skvěle napsaný příběh plný napětí, zábavy a silných osobností. A samozřejmě tu nechybí ani erotické pasáže, jak jsem u L. J. Shen zvyklý.

Sančez
05.04.2024 3 z 5

Určité dvě spisovatelky tohohle žánru nasadily laťku hodně vysoko, takže se mi teď bude těžko hodnotit a ještě hůř číst. Ale zase tak špatné to nemohlo být, když jsem četla tuto knihu do tří do rána. Takže tak. Akorát bych některé pasáže osekala moc dlouhé.

Katebe
08.03.2024 5 z 5

Hunter jako playboy, zbohatlický synek s klasicky úděsnou rodinou a bez jakýchkoliv životních cílů se jednoduše dostává do mediálně propíraných problémů. Díky tomu je otcem donucen držet půl roku celibát, studovat ve večerní škole a zároveň pracovat v rodinné firmě. Aby na něj bylo dohlíženo přesvědčí Sailor, aby se k němu nastěhovala a dělala mu "chůvu". Sailor je docela divoká, cílevědomá holka, která není žádná kráska a její sebevědomí má značné mezery.
Musím uznat, že mi že začátku Hunter lezl na nervy svým chováním, ale zároveň jsem se musela smát jeho slovním obratům a vzniklým situacím. Jeho chování bylo ale k danému typu knihy předpokládané. Mrzelo mě, že Sailor byla šedá myška, vzhledem k tomu, koho měla za rodiče (nicméně kdybych nečetla Sparrow, tak mi to divné nepřijde).
Oboum se vyvíjely osobnosti zároveň s průběhem děje. A moc se mi to líbilo. Přestože, ze začátku žádná velká chemie z páru nečišela, tak na konci prostě k sobě patřili.
Pokud má někdo rád L. J. Shen a její příběhy, tak jej určitě ani tento nezklame. Velmi čtivá oddechovka.

kniha_je_laska
04.03.2024 3 z 5

Hunter udělá průšvih, díky kterému s ním jeho otec ztratí trpělivost a dá mu ultimátum. Buď bude 6 měsíců sekat dobrotu s tím, že na to, aby to dodržoval bude někdo dohlížet nebo se může rozloučit se svým dědictvím. Sailor, kterou jeho otec určí jako chůvu s tím chvíli váhá, ale dají ji nabídku, kterou nemůže odmítnout.

Upřímně mi nějak chvíli trvalo se začíst, nevím jestli mě na začátku vytáčel Hunter (jeho myšlení, neustále narážky) nebo tam bylo ještě něco, kdo ví, ale bylo to tak. Sailor se mi líbila, to jak mu dala brzy najevo, že s ní zametat nebude? Například její malá pomsta po úklidu celého bytu? To jsem se pobavila. Postupem času jsem začala poznávat víc i Huntera, který během knihy prošel změnou, která mu svědčila a pomalu jsem na něj začala měnit názor. Díky tomu mě kniha celkem chytla a bylo to už lepší.

Chtěla jsem zjistit co stojí za rivalitou Sailor a její soupeřky, to byla dlouho záhada. Naopak jednu postavu a její úmysly jsem odhadla a ke konci se mé podezření potvrdilo.

Byla to má první kniha od autorky, na níž jsme slyšela hodně chvály, a přestože příběh nebyl úplně takový, jaký jsem asi čekala, tak chci zkusit ještě nějaký její další příběh.

bezzink
03.03.2024 3 z 5

Ja to mam se Shen tak pul na pul. Nektere knihy jsou TOP a jine uplny opak. Tahle byla takovy horsi prumer. Jako ctive to je, ale kazdopadne ten pribeh na me pusobil jako blabol. A klasicke klise, kdy on je bozsky samec a ona osklive kacatko uz me celkem moc nebavi. Z cele knizky mam pocit, ze kdyby Hunter nebyl donucen, pravdepodobne by si o Sailor ani kolo neoprel. Chemie byla takova, ze vlastne zadna nebyla. Mam kazdopadne radsi o neco starsi postavy, co se dokazi chovat dospele. Takze na Cilliana se tesim.