Lovec přehled

Lovec
https://www.databazeknih.cz/img/books/52_/526140/bmid_lovec-65500b66e055d.jpg 4 382 382

Boston Belles série

1. díl >

Když se Hunter dostane do problémů, jeho otec ho odsoudí k šesti měsícům celibátu, střízlivosti a příšerné nudy pod střechou Sailor Brennanové, od které se má naučit, jak převzít ropnou společnost. A Sailor v tom vidí příležitost, jak přijít k penězům. Rozhodně přece nehrozí, že by se zamilovala do toho do děsně krásného a charismatického multimilionáře!... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: ekniha , Baronet

The Hunter, 2020

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Lovec. Přihlašte se a napište ho.

HankaJosefiova
04.10.2024 5 z 5

(SPOILER) Prostě od Shen mě baví každý řádek. Nedá se přestat a postavy nikdy nejsou nesympatické. Hunter mi v předchozích knihách vůbec nepřišel tak zajímavý, ale... proboha, skvělý jak tématem tak osobnostmi. Boston Belles budou zase skvělá jízda.
Hunter nejdřív takový hejsek, ale samozřejmě neskutečný sexy kanec a Sailor svéhlavá, cílevědomá, posedlá řádem....postupně se jim to oběma trochu zhroutí

SusanneDreaming
21.09.2024 5 z 5

Luxusní baronetka :) Nemám nic, co by se mi na ní nelíbilo.

luzajickova
18.09.2024 5 z 5

Tato kniha mě opravdu bavila! Vlastně díky Baronetu jsem se k ní dostala, protože sdíleli příspěvek s popisem, který mě zaujal, a řekla jsem si, že si ji musím přečíst. Potom jsem zjistila, že jde o sérii, a druhý díl by měl být o Cillianovi – na ten se moc těším!

Jedním z nejlepších prvků knihy je rozhodně růst postav. Sailor, jako cílevědomá a nezávislá žena, se výborně doplňuje s Hunterem, který sice na první pohled působí jako bohatý playboy s temnou minulostí, ale postupně odhaluje i svou zranitelnou stránku.

Škoda, že se v příběhu neobjevilo více scén s Hunterovými kamarády, jako jsou Vaughn a Knight, nebo s přítelkyněmi Sailor, jako Emmabelle a Persephona. Je však skvělé vědět, že každá z těchto postav má svůj vlastní příběh. Vaughnův příběh najdeme v knize "Rozzlobený Bůh" a Knightův v "Zlomeném rytíři," které už vyšly v češtině. A pokud jde o Emmabelle, její kniha bude pravděpodobně poslední v sérii. Nejprve nás ale čeká třetí díl, který bude o Aisling a Samovi, na což se velmi těším – doufejme, že vyjde co nejdříve!

Zamilovala sem si nejen Sailor, ale i její rodiče a Sama, i když je škoda že nedostali více prostoru. A Cillian? Sice mě štval, ale jeho špičkování s Hunterem bylo prostě skvělé! Kniha mě opravdu bavila, a těším se na další pokračování.

Hlubina, Dotek temnoty a další knižní novinky (45. týden)

05.11.2023

Kniha Lovec v seznamech