Luštěniny
Genevieve Taylor
Luštěniny jsou zdravé, chutné, nízkotučné, obsahují velké množství vlákniny, mají nízký glykemický index, a přesto je málo konzumujeme. 100 nových pokrmů pro snídani, oběd, večeři nebo svačinu potěší každý jazýček a vyhoví všem dietám. Jídla jsou pečlivě sestavená, neobvykle připravená s lahodnými přísadami. Fazole, čočka i cizrna mají schopnost přijímat chutě bylinek a koření, proto vaření s nimi není jednotvárné. Luštěniny nejsou výsadní potravinou veganů a vegetariánů, v knize najdete řadu vynikajících receptů, které obsahují maso.... celý text
Literatura naučná Kuchařky
Vydáno: 2016 , Ikar (ČR)Originální název:
Bean Cuisine. 100 naturally delicious recipes that are low-fat and super nutritious, 2014
více info...
Přidat komentář
Skvělá! Hodně nám zpestřila jídelníček, recepty jsou celkem jednoduché, chuťové prožitky však komplexní