Luštěniny podobné
Genevieve Taylor
Luštěniny jsou zdravé, chutné, nízkotučné, obsahují velké množství vlákniny, mají nízký glykemický index, a přesto je málo konzumujeme. 100 nových pokrmů pro snídani, oběd, večeři nebo svačinu potěší každý jazýček a vyhoví všem dietám. Jídla jsou pečlivě sestavená, neobvykle připravená s lahodnými přísadami. Fazole, čočka i cizrna mají schopnost přijímat chutě bylinek a koření, proto vaření s nimi není jednotvárné. Luštěniny nejsou výsadní potravinou veganů a vegetariánů, v knize najdete řadu vynikajících receptů, které obsahují maso.... celý text
Literatura naučná Kuchařky
Vydáno: 2016 , Ikar (ČR)Originální název:
Bean Cuisine. 100 naturally delicious recipes that are low-fat and super nutritious, 2014
více info...
Podobné knihy (2)
Luštěniny Lea FilipováDruhy a pěstování - Jídla z jednoho hrnce - Hlavní jídla a moučníky. více
Luštěniny kolektiv autorů
Nová kuchařka Luštěniny z edice Apetit je plná tradičních i moderních luštěninových receptů z celého světa. Jsou syté a výživné, přesto se však v našem jídelníčku neobjevují příliš často. To je ovšem obrovská škoda! ... více