Magie pro šťastný domov
Tess Whitehurst
Jednoduchá kouzla a praktické rady k vytvoření harmonického života.
Esoterika, astrologie, okultismus Dům a byt Osobní rozvoj a styl
Některé rady jsou dobré, některé se mi zdají už trochu přehnané, ale každý si určitě vybere to své.
Kniha se mi moc líbila. Je to takový průřez různými technikami. Každý si tam najde to své - já používám krystaly daleko více, než je v knize, ale oceňuji zase oblast vykuřování a jednoduchých zaříkadel. V podstatě jde o to, že si to pozitivní dokážeme sami do života přitáhnout, ale je potřeba se na to zaměřit a různé rituály nám v tom pomáhají. Autorčin styl je příjemný a kniha inspirující, plánuji si přečíst i ostatní její knihy.
Zásady feng-shui obohacené o zaříkávadla, vykuřování, postoje s nákresy, sílu kamenů, víly i anděly. Mě nejvíce zaujala část o kamenech a jejich moci, doporučuji i úplným začátečníkům. (Kdyby šlo, dám 4-5*.)
Vynikající kniha se skvělými radami a jednoduchými rituály.Doporučuji všem,od začátečníků kouzelníků až po zkušené mágy.A nejen jim.
2013 | Magie pro šťastný domov |
2014 | Dobrá energie pro váš život |
2019 | Kouzlo stromů |
2017 | Kouzelná moc květin |
2015 | Umění šťastného života |
Nejdřív mě kniha hodně naježila.. je to takové to americké předložení úžasných věcí, které od základu změní váš život a vy se stanete kazatelem tohoto nového náboženství. Přiznám se, že jsem někde v polovině knihou mrskla do kouta a zařadila ji k těm, které v nejbližší době zapomenu ve vlaku.
Asi po týdnu se mi to rozleželo, vrátila jsem se k ní a se snahou vyhnout se věcem, co mě popuzovaly, jsem si vypsala ty, které mi zcela jistě k něčemu budou. Je jich tam dost.
Kniha u mě tak 50:50. Půjde do vlaku ☺