Mám tě ráda, nemám tě ráda

Mám tě ráda, nemám tě ráda
https://www.databazeknih.cz/img/books/46_/461028/bmid_mam-te-rada-nemam-te-rada-O8R-461028.jpeg 4 830 830

S láskou tě nenávidím série

< 2. díl

DALŠÍ SKVĚLÝ PŘÍBĚH OD AUTORKY KNIHY „S LÁSKOU TĚ NENÁVIDÍM“ | Poppy Petersonová marně hledá své místo v životě. Jako herečka to dotáhla až k první mluvené roli v telenovele, ale její postavu, Ramonu Gonzálesovou, zabili dřív, než se pořad vůbec rozjel. Od maminčiny smrti žije sama a topí se v dluzích. V malém zavšiveném bytě plném pokojových rostlin po mamince sní o lepší budoucnosti. Jednoho dne, když už vůbec neví kudy kam, jí na ulici vletí do obličeje noviny. V nich ji zaujme inzerát na pozici výkonné administrativní asistentky generálního ředitele. Tu samou pozici vykonávala její postava v telenovele. Jak těžká by taková práce mohla být? S ošklivou parukou, v příliš velikých brýlích a nevkusném oblečení (to vše jí zůstalo z natáčení) se dostaví na pracovní pohovor. Tam potká Ryana Starka, upjatého a nemilosrdného generálního ředitele, který střídá asistentky jako ponožky a navíc většinu z nich hned první den v práci dožene k slzám. Co se stane, když mu do kanceláře vstoupí zjevení jako z jiného světa?... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: ekniha , Red

Love You, Love You Not, 2019

miluska7314
30.09.2022 5 z 5

Pokud hledáte knihu, u které chcete vypnout, tak vřele doporučuji. Je velmi jednoduchá, předvídatelná. Už na začátku je vám jasné, jak to dopadne. Nečekejte žádné hluboké myšlenky... Ale je vtipná, několikrát mě opravdu rozesmála. Četla se dobře, je to opravdu oddechovka.. (a tu jsem po Šikmém kostelu potřebovala) a teď se můžu vrhnout zase na něco vážnějšího..

vikaa
28.09.2022 2 z 5

Knihu jsem četla v rámci čtenářské výzvy. Překvapilo mě poměrně vysoké hodnocení na DK. Mně osobně kniha teda neučarovala, ty dvě hvězdy jsou za trochu humoru, kdy jsem se nad nešikovností Poppy usmála. Kdyby to byla parodie na ženské romány, tak by kniha dávala možná smysl. Ale jako vážně pojatý román pro ženy, to podle mě nefungovalo. Nicméně věřím a je to vidět i podle komentářů, kniha si své čtenářky určitě najde. Další knihy autorky v nejbližší době číst nehodlám:-(

zp87
26.09.2022 5 z 5

Pobavila jsem se. Bylo to dost nereálné, pak už i dost přeslazené, ale tak no a co, četlo se to výborně. Takže tomu odpouštím i některé prvky vztahového sci-fi.
Víc mě bavila první polovina knížky.
A jak už tu někdo zmínil, zvláštní že Ryanovy kapitoly byly psané v ER formě, zatímco Poppy byla v ICH formě, docela mě to vždy zarazilo a čekala jsem, kdy to tak nebude... A bylo to tak celou knihu.
Pokud někdo hledá sladkou knížku na odpočinek, bez žádných velkých zvratů, ale zato s notnou dávkou humoru (někdy až moc) a romantiky, tak rozhodně doporučuju.

Verunka926
24.09.2022 4 z 5

Nereálný, místy až absurdní příběh, který mě pobavil. Navíc díky krátkým kapitolám utíká neuvěřitelně rychle. Od knihy jsem nečekala žádnou seriózní četbu, takže ani nemůžu být nijak zklamaná.

katie.k09
17.09.2022 1 z 5

Červená kniHovna. Možná spíše velmi špatné scifi. Zápletka a závěr jasné už od první kapitoly. Škoda papíru a času všech - autorky i čtenáře. Dočetla jsem jen proto, že jsem si dala do knižní výzvy.

maky1702
13.09.2022 2 z 5

Čteno v rámci výzvy. Děj je předvídatelný, což by mi zas tak nevadilo, v tomto žánru to tak nějak očekávám. Problém je, že je většina událostí naprosto nepravděpodobná a vztah hlavních postav je extrémně urychlený.

Nevr
12.09.2022 4 z 5

Předvídatelná romantika, fajn nenáročné čtení, vtipné, kdyby bylo o sto stránek míň, asi by se nic nestalo.. Ale hodnotím pozitivně, přečtu i další knížky autorky až budu potřebovat relax.

e.s.e.t.
07.09.2022 3 z 5

Červená knihovna, na dovolenou ideální.
Trošku mě překvapilo, že kapitoly z pohledu Poppy jsou psány v ich formě, kdežto ty Raynovy v er formě, to jsem v žádné jiné knize nezažila.

Moniska2410
31.08.2022 5 z 5

Děj byl jednoduchý, čtivý, vtipný, žádné srdceryvné zvraty, nedorozumění, útěky atd. Já se při čtení bavila. Moje první kniha od této autorky a jsem opravdu nadšená.
Takhle jsem se u knihy dlouho nesmála, Doris/Poppy byla fakt neuvěřitelně ztřeštěná, ty její trapasy mě neskutečně bavily. Ryan byl pak opravdové zlatíčko, jejich vztahu jsem fakt moc fandila. Knihu jsem si opravdu užila a určitě mrknu i po dalších knihách od této autorky.

Knížku sem četla v rámci štafety, možná bych po ní jen tak nesáhla. A teď sem ráda, že sem se do štafety přihlásila.

Tohle je na štafetách to nejlepší,do rukou se nám dostanou knížky, po kterých by sme jen tak nesáhli.

Hethera
25.08.2022 2 z 5

Tuto knihu jsem si vybrala jako součást čtenářské výzvy a splnila přesně to co jsem od ní očekávala. Je to velmi nekomplikovaný romantický příběh a i když je děj poněkud neuvěřitelný, tak jde ideální čtení na večer, kdy člověk potřebuje vypnout a odpočívat.

Anonymkahink
22.08.2022 3 z 5

Předvídatelná knížka, která potěší ve chvíli, kdy hledáte něco nenáročného ke čtení.
To, že jde o druhý díl nějaké série jsem zjistila až zpětně a rozhodně to podle mě není překážkou k přečtení knihy samotné.
Při samotném čtení vám bude půlka toho, co čtete, připadat nereálná, ale kniha bude tak čtivá, že to za chvíli nebudete řešit.
Jestli hledáte něco, co obsahuje hodně romantiky, tak tohle je to pravé.

PS. 3 hvězdičky proto, že to nebylo kde jaké zajímavé čtení, ale jako oddechová knížka super.

ivetapl
17.08.2022 4 z 5

Ze začátku jsem se nějak nemohla začíst. Ale pak se to zlomilo a já si knihu užila, tak jako předchozí dvě.

Jo má skvělý styl psaní. U jejích knih se opravdu od srdce zasmějete. A že tady jsem se opravdu nasmála, protože Poppy je fakt třída.
Kniha je ,,Hate to love". A že to tam mezi nimi opravdu jiskří. Strašně jsem chtěla, aby už se něco mezi nimi stalo. Protože vždy, když už jsem si říkala: ,,Jooo!" Se něco přihodilo a mezi nimi se nic nestalo.

Trošku mě zaráželo, že Ryan najal Poppy... Protože co si budeme, v reálu opravdu nevěřím, že by ji někdo najal. Hlavně je opravdu šílená. Má strašnou, ale opravdu strašnou smůlu. Budete si říkat, jak někdo takový může vůbec být. A ještě k tomu zaměstnaný. Po tom, co předvede na pohovu.
Zfalšovat životopis... Jméno... Převlek... Myslím, že ve skutečnosti by to neprošlo. Přeci jen je potřeba občanka a tak...

Další postava, Emma, se mi moc líbila. Prdlá puberťačka, která potřebuje mámu. A to chápu. ️ Dává to Ryanovi všechno sežrat a chudák to musí ,, trpět"... Protože mu nic jiného nezbývá... Pak mu pomůže Poppy a to mi přišlo úplně úžasné.
Klapalo jim to spolu úžasně. Všem třem. Než to Ryan ke konci zvoral. Tím mě dostal. ‍️ A překvapila mě Emma, jak mu to ,,nandala". Protože přesně to potřeboval!!

Za sebe knihy od autorky doporučuji. Pohodové čtení, které se čte samo.

jitka_dankova
17.08.2022 3 z 5

Bizardní, absurdní vtipný příběh plný trapasů, zmatků a ztřeštěné zápletky. A s pohádkovým sladkým koncem, ale romantiku nečekejte. Čteno kvůli výzvě, není to příběh, který obvykle vyhledávám, ale jsem ráda, že jsem touto formou poznala knihu od jihoafrické autorky. Vracet se k ní ale určitě nebudu, byť několik situací bylo vážně k popukání a doslova jsem prskala smíchy.

Filomena1961
16.08.2022 1 z 5

Po této knize jsem sáhla na základě čtenářské výzvy, hned po několika stránkách jsem si uvědomila, že jsem udělala chybu. Příběh připomínal červenou knihovnu, místy hodně přitažený za vlasy, hemžící se situacemi mimo realitu, této autorce se příště obloukem vyhnu.

cukrovka
04.08.2022 5 z 5

Jednoduchá čtivá romantika. Vše je předvídatelné, nereálné, ale je zde hodně vtipných momentů. Nečekejte žádné hluboké myšlenky, ale jako odechovka příjemné.

jitka3027
02.08.2022 5 z 5

Přečteno velmi rychle, zasmála jsem se :)
Moje první zkušenost s touto autorkou a určitě ne poslední. Prima letni čtení do nepohody, když už přestanete věřit na zázraky :)

Ivushaak
30.07.2022 4 z 5

Na romantiku si moc nepotrpím, ale musím říct, že u knihy jsem se docela nasmála. Zápletka je sice taková ta Hollywoodská klasika, ale určitě stojí za přečtení. 4*

mia.com
29.07.2022 3 z 5

Celkem vtipná a milá oddechovka, i když často až moc padlá na hlavu. Ale postavy jsou fajn a vše rychle odsýpá, takže takový rychle zapomenutelný průměr.

Grety
29.07.2022 3 z 5

Šílená bláznivá ženská a nešťastný vzteklý chlap to je teda páreček. Za mě předvídatelná, natažená nuda.

mirka0586
28.07.2022 5 z 5

Přečteno jedním dechem a měla jsem záchvaty smíchu. Od knihy jsem se nedokázala odtrhnout, spánek šel stranou a já četla až do dvou hodin do rána. Moc se mi líbila.