Právo na štěstí

Právo na štěstí
https://www.databazeknih.cz/img/books/30_/30694/pravo-na-stesti-30694.jpg 4 19 19

Marcela série

< 2. díl

Nenáročný milostný příběh mladé dívky, která po první nešťastné lásce buduje nový život v manželství s jiným partnerem. Hrdinka nechce udělat jako novomanželka žádnou chybu, ale její poklidné manželství se přece jen nevyhne několika krizím. Mladá žena se snaží učit toleranci a vyřešit především vztah s tchyní, v manželství to ale po čase přece jen začne skřípat. Po nějaké době pak dívka potká svou první lásku, naváže přerušený vztah a po zjištění manželovy nevěry odchází za mužem, kterého nepřestala milovat.... celý text

Přidat komentář

Emik87
18.02.2024 4 z 5

Zajímavé pokračování Marcelina příběhu. Řekla bych, že na začátku nemá vůbec nic, pak všechno, aby následně zjistila, že má ještě míň, než předtím a nakonec získá ještě víc, než si myslela, že může mít.

Amneris
07.12.2022 5 z 5

Knihy od paní Francové mě moc baví, vždycky dokáže najít zajímavé téma, které čtenáře vtáhne do děje.


Ann98
16.11.2017 4 z 5

Stoprocentně lepší než předchozí díl. Patří mezi mé top knížky od této autorky. Myslím, že tento psychologicky laděný příběh upoutá nejenom mladé čtenářky, ale možná i jejich maminky. Marcela dokázala po první nešťastné lásce vybudovat nový život v manželství s jiným partnerem. Proto nechápu, proč se na konci znovu vrátila k Vaškovi? Být na jejím místě, snažím se zapomenout na oba dva.

MíšaK.
03.05.2015 2 z 5

Konec mě docela překvapil. Co se týče Marci tak jsem ji přála, aby byla už konečně spokojená. Knížka byla poutavá až do konce, protože jsem opravdu netušila co se stane. :)

klmas
23.02.2014

moc povedené pokračování knížky právo na lásku. dopadlo to krásně ten první rozpad byl "nechtěnej", zatím co ten její manžel to dělal "schválně"