Jak se do lesa volá

Jak se do lesa volá
https://www.databazeknih.cz/img/books/51_/517614/jak-se-do-lesa-volavERVal-rHv-.jpg 4 81 81

Martin Stein série

< 3. díl

Psycholog Martin Stein je kapitánkou Patricií Charvátovou opět přizván k vyšetřování případu poté, kdy je ve svém domě brutálním způsobem zavražděná stará paní. Kdo z blízkých mohl tak surovou vraždu spáchat? Nebo to udělal někdo cizí? Nikdo nechápe, proč si pachatel vybral zcela nekonfliktní ženu a navíc tak podivný způsob zabití. Martin má tak před sebou zásadní úkol – pochopit myšlení vraha a odhalit jeho motiv.... celý text

PetrMalas
04.11.2024 5 z 5

Opět další pětihvězdičkový díl pětihvězdičkové série.
Nominace na Magnesii plně zasloužená.

Rousal
04.10.2024 audiokniha 2 z 5

Já nevím, napsané je to dobře. Všechno mě na tom baví, ale pokud je v detektivce vrahem ta bába co jednou prošla v půlce druhé kapitoly okolo. Je pro mě autor břídil a nechce abych pátral společně s hlavními postavami. Takhle se dobré detektivky nedělají.

Lka
17.09.2024 5 z 5

Audiokniha :
Tak opět super. Tahle série mě opravdu baví. Napínavé od začátku do konce. Martin je super, přirostl mi k srdci. Má to jen jednu vadu, není další díl ...

Jíťa307
14.09.2024

Jedná se o detektivku s originální zápletkou z našeho prostředí. Vše bylo reálné a velmi napínavé. Jako předešlé dva díly byl i tento velmi pěkný a opět nám autorka ukázala, co mohou traumata z dětství způsobit v dospělosti. Vřele doporučuji. Posloucháno jako audio.

simaja
05.08.2024 5 z 5

Tahle série mě fakt baví, doporučuji.

Pall11
16.06.2024 5 z 5

Moc děkuji pracovníkům nakladatelství,které knihy autorky vydává,že mi je na letošním Světě knih nabídli. Souhlasím s některými dalšími čtenáři s tím,že je škoda,že se této autorce nedělá větší propagace. Zatím je pro nás čtenáře tajemná. Tak jako umístění jejích příběhů. Tak jako předchozí dva příběhy se mi i ten třetí líbil a těším se na další pokračování.

Gibis
07.06.2024 5 z 5

Doporučuji tuto detektivní sérii, velký objev pro mě dosud neznámé autorky. Myslím, že je velká škoda, že některým knihám a autorům chybí reklama a tudíž zapadnou ve velkém množství vycházejících knih. Těším se na pokračování a doufám, že se brzy dočkám nových dílů s Martinem Steinem.

konicekbily
29.05.2024 5 z 5

Pro mne nová česká autorka nové řady detektivek. Policejní tým a psycholog pomáhající s řešením - není to úplně nové spojení v detektivkách, ale mě to zde vyhovuje. Ani zápletka není úplně zcela originální, ale odpočinkové čtení je dobré.

Abikk
13.05.2024 audiokniha 4 z 5

Výborná detektivka se zajímavým rozuzlením. Poslechnuto na jeden zátah :o)

Jiparis
29.04.2024 5 z 5

Velmi dobrá česká detektivka.

Bediczek
21.04.2024 3 z 5

Ze série Martin Stein asi nejslabší. Vraha je nemožné objevit, protože se objeví až v poslední čtvrtině, kdy už jsou všechny red herringy vystřílené.

Modrina
19.03.2024 4 z 5

První dva příběhy téhle mordparty se mi moc líbily, tenhle o trochu míň. Neumím to přesně pojmenovat, ale prostě to nějak nebylo úplně ono. Po další knížce této autorky ovšem rozhodně zase skočím.

Aghatte
29.11.2023 2 z 5

Vyšetřování zajímavé, ale postavy mi prostě k srdci nepřirostly.
Kdybych měla napsat referát, jaká je Lenka, Martin, Patricie, tak vím jen, že jsou. Kladou dotazy a jinak prostě nic. Nic o nich nevím. Ještě průhlednější je Gaia, o té si myslím, že si ji Martin jen vymýšlí.

ninano
05.11.2023 4 z 5

Další zajímavá detektivka z českých luhů a hájů. Od této autorky jsem již jednu četla a také se mi líbila. Postavy i dialogy jsou reálné, zajímavý a originální je i námět.

Opatov
04.11.2023 5 z 5

Začínám se těšit na každé další audio s psychologem Steinem. Klasicky komplikovaný případ a podezřelí se střídají.
Každým dílem lepší.

Vesmich
03.11.2023 5 z 5

No tak za mě teda pecka! Stein se dostal do literárně snesitelné podoby, zápletka byla originální, celý případ, jak už je tady u té série standardem, byl komplikovaný v motivech i provedení a hlavně úplně tak, jak to v životě bývá. Četlo se mi to jedním dechem a přijde mi to čí dál vychytanější.

hana1039
02.11.2023 5 z 5

Audiokniha:
Jak já jsem se těšila na další audio a splnilo se mi to ...budu jen doufat, že přibudou i další díly k poslechu ...je to sehraná parta vyšetřovatelů a když se k nim přidá i psycholog Martin,je to dokonalé...jen tak dál paní autorko ...

Eva0057
26.10.2023 5 z 5

Opět velmi zdařilý detektivní příběh od Marie Horové, v pořadí již třetí. Psycholog Martin Stein je přizván kapitánkou Patricií Charvátovou k případu zavražděné staré paní. Nejen, že byla otrávena houbami, ale vrah jí před smrtí způsobil i velmi bolestivé zranění kolen kladivem. Netrvá dlouho a je nalezena další stará paní, zavražděná stejným způsobem. A jak do toho zapadá násilná smrt daleko mladšího muže? Na to vše chcete nalézt odpověď, a proto neodložíte knihu dříve, než to zjistíte. Vřele doporučuji přečtení.

Petty355
21.10.2023 5 z 5

Opět skvělá knížka, která se čte sama, tak jako předešlé dvě.
Skvělá parta vyšetřovatelů opět rozmotává vraždy. Tentokrát zcela mimořádně nečekané a záhadné. Napínavé až do konce.
Už se těším na další vyšetřování.

lalela
16.10.2023 5 z 5

Zamotaná detektivka, kdy nevíte, proč vrah dělá to, co dělá. Jaký k tomu všemu má motiv a co všechno zavražděné pojí? To se ptáte na každé stránce. Protože tahle knížka je psaná bez kudrdlinek a okras, nezavádí vám mysl zbytečně jinam a věnujete se jen vyšetřování a prostě musíte číst a číst. Tleskám.