Maso

Maso
https://www.databazeknih.cz/img/books/30_/306440/bmid_maso-lx4-306440.jpg 5 2 2

Staňte se skutečnými znalci masa! Tato kniha vás naučí, jak poznat různé kusy špičkového masa a následně je přetvořit v dokonalé a chutné recepty. Připravte si více než 300 mezinárodních pokrmů z vepřového, hovězího, jehněčího či ze zvěřiny, například pomalu pečené vepřové ramínko, jehněčí kýtu na víně a thajské červené kari s kachním masem.... celý text

Literatura naučná Kuchařky
Vydáno: , Ikar (ČR)
Originální název:

The Meat Cookbook, 2014


více info...

Přidat komentář

ErikaBendova
01.10.2019 5 z 5

konečně pořádná masová kuchařka. vhodná i pro začátečnice v kuchyni. konečně i já získala přehled z jaké části těla maso je a jak se k němu chovat s úctou a ne ho mučit v hrnci nebo pánvi.

Nuny
22.01.2017 5 z 5

Kniha je vážně úžasná. Nejde jen o vaření, ale hlavně o pochopení.
Jakákoliv zvířata tu nežijí pro nás a my bysme to měli respektovat.


Autorovy další knížky

2016  100%Maso
2013  100%Klobásy, párky a salámy