Maso
Nichola Fletcher
Staňte se skutečnými znalci masa! Tato kniha vás naučí, jak poznat různé kusy špičkového masa a následně je přetvořit v dokonalé a chutné recepty. Připravte si více než 300 mezinárodních pokrmů z vepřového, hovězího, jehněčího či ze zvěřiny, například pomalu pečené vepřové ramínko, jehněčí kýtu na víně a thajské červené kari s kachním masem.... celý text
Literatura naučná Kuchařky
Vydáno: 2016 , Ikar (ČR)Originální název:
The Meat Cookbook, 2014
více info...
Přidat komentář
22.01.2017
Kniha je vážně úžasná. Nejde jen o vaření, ale hlavně o pochopení.
Jakákoliv zvířata tu nežijí pro nás a my bysme to měli respektovat.
1
konečně pořádná masová kuchařka. vhodná i pro začátečnice v kuchyni. konečně i já získala přehled z jaké části těla maso je a jak se k němu chovat s úctou a ne ho mučit v hrnci nebo pánvi.