Borovice

Borovice
https://www.databazeknih.cz/img/books/35_/351140/bmid_borovice-O26-351140.jpg 4 659 659

Do malebného mestečka Wayward Pines v Idahu prichádza agent tajnej služby Ethan Burke, aby splnil jedinú úlohu: vypátrať dvoch federálnych agentov, ktorí sú už mesiac nezvestní. Ethan sa však stáva účastníkom vážnej dopravnej nehody, po ktorej sa preberie v nemocnici, kde mu povedia, že utrpel poranenie mozgu. Je bez dokladov, bez mobilu a bez peňaženky. Ošetrovatelia sa mu zdajú priateľskí, ale niečo tu nie je v poriadku... Po niekoľkých dňoch hľadania nezvestných kolegov sa Ethanovi vynára viac otázok než odpovedí. Ako to, že sa nevie dovolať svojej manželke a synovi? Prečo je okolo mesta postavený elektrický plot? Aby znemožnil útek obyvateľov alebo aby zabránil niečomu preniknúť dnu? Každým krokom bližšie k pravde sa Ethan vzďaľuje od sveta, ktorý poznal, a od muža, za ktorého sa považoval, až kým nemusí čeliť holej desivej pravde – z Wayward Pines sa asi živý nedostane.... celý text

Literatura světová Thrillery Sci-fi
Vydáno: , Zelený Kocúr

Pines, 2011

Katka.Z
12.10.2013 5 z 5

mě se tahle knížka docela líbila, závěr byl docela dost překvapující a tak nějak mi v tom příběhu neseděl,ale jinak v celku dobré :)

bbara155
30.09.2013 2 z 5

Pro mě taky zklamání, čekala jsem mnohem víc. Námět není špatný, je to docela zajímavá myšlenka, ale zpracování pokulhává. Velký kus knihy jsem vzala rychločtením, zajímalo mě rozuzlení, ale neměla jsem požitek z četby samotné.

Babouš
05.09.2013 1 z 5

Zpočátku celkem dobré (i když zápletka lehce připomínala epizody béčkových seriálů jako Stargate nebo Čarodějky), zajímalo mě, jak to celé vlastně je, ale ten přeplácaný konec zabil celou knihu. Nalákal mě námět, ale rozuzlení mě opravdu zklamalo. Je to patlanice všech možných žánrů a nic z toho. Nedoporučuji.