Mládněte jídlem i po 50!
Petr Fořt
Vhodný způsob stravování jako jedna z možností zpomalení stárnutí a prevence vzniku vážných zdravotních problémů. Český odborník na výživu vysvětluje ženám i mužům, co je stárnutí a proč k němu dochází. Doporučuje změnu životního stylu, správnou skladbu jídel, detoxikaci organismu, pravidelnou pohybovou aktivitu, užívání přírodních prostředků a potravinových doplňků k udržení dobré kondice. Přináší poznatky o vztahu výživy k degenerativním změnám organismu. Radí, jak se zbavit nadváhy a obezity, čím zvýšit sexuální výkonnost, jak podpořit činnost mozku. Zmiňuje možné postupy omlazování (chelátoterapie, hydrokolonterapie, lymfatická drenáž, ozonoterapie, placentární terapie a detoxikace). ... celý text
Přidat komentář
Autorovy další knížky
2007 | Tak co mám jíst? |
2008 | Aby dětem chutnalo |
2002 | Sport a správná výživa |
2010 | Recepty a výživové tabulky (nejen) pro sportovce |
2014 | Nevíte, co jíte |
Těšil jsem se na mou první knihu tohoto autora, jelikož s jeho názory naprosto souhlasím, ale nějak hůře se mě četla, nakonec jsem ji přesto přelouskal a něco zajímavého si z ní odnesl.
Petr Fořt těžkopádně popisuje účinky všelijakých látek pro mne neznámých odborných názvů jako třeba astaxantin,tokoferol,tokotrienol,daidzein atd, ale už nevysvětluje, kde se tyto látky běžně nachází.