Krvavý měsíc
Nancy Gideon
Policistka Charlotte Caissieová si už začíná zvykat na temná tajemství svého milence Maxe. Jeho nadpřirozený původ i zločinecká kariéra však nejdou dohromady s jejím životem. Dokáže se rozhodnout, co je pro ni důležitější? V New Orleans se mezitím šíří strach z bytostí, které slídí po kořisti. Charlotte chce chránit svého přítele za každou cenu. Co když ale není v nebezpečí Max?... celý text
Literatura světová Horory Dívčí romány
Vydáno: 2013 , Fragment (ČR)Originální název:
Captured by Moonlight, 2010
Asi zatím nejlepší díl v sérii. Rozhodně se při čtení člověk nenudí a hltá stránku za stránkou. Pokud se přežije první díl, pak se úroveň jednotlivých dílů jenom zlepšuje.
Četla jsem daleko lepší. Nemělo to se sci-fi ani s hororem nic společného. Spíš to byla taková červená knihovna s trochou vlkodlaka.
Super, opět lepší než díl předešlý, kniha se mi dobře četla, v podstatě na jeden zátah. Těším se na díl poslední.
Stale dobre, ale neni to neni na 100% po me chuti (prestoze se rozhodnu hrat podle pravidel, ze tohle neni zadna literatura vysoke urovne, ono obcas uplne staci jenom tohle...)
Ze začátku už příběh sklouzl do stálého omílání třeskutě komplikovaného vztahu, ale poslední třetina to dokonale vyvážila!
Miluji celou tu sérii. Nevím proč, přitom se nejedná o kdovíjaký spisovatelský skvost, ale když ji miluješ není co řešit. Něčím mě dostala. Spojila erotiku fantasy a drama, prostě skvělá kombinace a na mě fungovala! Vřele doporučuji!