Pod vlivem úplňku přehled

Pod vlivem úplňku
https://www.databazeknih.cz/img/books/14_/145133/pod-vlivem-ulnku-145133.jpg 4 84 84

Moonlight série

Detektiv Charlotte Caissieová musí řešit střet zájmů. Její nadpřirozený přítel Max, který stojí v čele podsvětí v New Orleans, je obviněn z brutální vraždy mladé dívky. Charlotte si chce zachovat objektivitu při vyšetřování a očistit Maxovo jméno, proto se od něho na čas odloučí. Když se Max zaplete s tajemným cizincem, situace se ještě více komplikuje. Kdo stojí na čí straně? Je pravda, že cizinec chce Maxovi pomoct nebo ho stáhne ke dnu?... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi Fantasy
Vydáno: , Fragment (ČR)

Chased by Moonlight, 2010

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Pod vlivem úplňku. Přihlašte se a napište ho.

sulzsova.anna
29.01.2023 5 z 5

Miluji celou tu sérii. Nevím proč, přitom se nejedná o kdovíjaký spisovatelský skvost, ale když ji miluješ není co řešit. Něčím mě dostala. Spojila erotiku fantasy a drama, prostě skvělá kombinace a na mě fungovala! Překvapivě lepší než jednička!

Saraken
08.10.2020 5 z 5

Dalsie pokracovanie a oplatilo sa precitat :)

munka
09.09.2020 3 z 5

Je to fantasy a tak k tomu pristupujem. Hlavní hrdinovia akoby sa ešte hľadali a nevedia čo so sebou. Dám sérii ešte šancu.

Kniha Pod vlivem úplňku v seznamech

2012  70%Čistá krev
2013  86%Krvavý měsíc