Moudrosti zvířat
Zdeňka Jordánová
Zvířata nám svým chováním předávají důležité informace o pravé podstatě našeho života a o našem pochopení sebe sama a světa kolem. Jakým způsobem tyto informace získat? Možná, že někdy si stačí položit otázku, náhodně otevřít knihu a najít zvíře a jeho odkaz.
12.02.2015
Kouzelná knížečka s další kupou souvislostí pro události každého dne pro ty, kteří je hledají a jsou ochotní je vidět.
2016 | Tvoje dítě jako šance pro tebe |
2005 | Poznej svůj cíl |
2009 | Spratek |
2006 | Já řídím aneb Cesta životem ve svém vlastním autě |
2007 | Souvislosti |
Malá knížečka plná pěkných příběhů.
*Svět je opravdu nádherným místem k žití! Je plný hlubokých tajemství a souvislostí, které budou plně odhaleny, až budeme my napevno spojeni se svým srdcem a ve své duši budeme slyšet znít píseň vesmíru...
*Zvířata, která jíme, jsme totiž zahrnuli do jednoho společného názvu "maso". Kupujeme ho většinou již naporcované, do drobných kousků nachystané a od podstaty této hmoty oddělené.
Ani nás už nenapadne o tom přemýšlet. Kupujeme maso, vaříme maso... Přesto ale pravý smysl věcí nemůže zůstat našim pocitům utajen. Mnohým lidem, přestože jim maso chutná, zacházení s touto hmotou nebývá příjemné.
Neříkám tak, ani tak... Jen vám připomínám, buďte u svých pocitů a chovejte se podle toho. Mnohé se tím vyřeší... Zvířata k nám mluví stále. Jsou symbolem a poselstvím. Jsou darem pro náš růst. Jsou průvodci naším životem, jsou nositeli zpráv. Každé zvíře má svůj specifický přístup k životu, a tudíž svoji jednoznačnou zprávu pro nás. Třeba i to, že některé zvíře, přestože "maso" jíme, zkrátka NEMŮŽEME sníst... I to je velká zpráva pro každého z nás! Proč asi?