Můj manžel má jinou, no a co?!
Jitka Ludvíková
Nevšední příběh Evy Fialové Žena, jejíž iluzi dokonalého světa během okamžiku rozboří manželova nevěra. Mladá advokátka se s nadhledem a provokativním humorem prokousává zatím nejtěžším rokem ve svém životě. Příběh plný extrémů, humoru, lásky a bolesti, ve kterém se prolíná realita a vzpomínky se světem fantazie hlavní hrdinky. Podaří se Evě odrazit ode dna a najít novou lásku, nebo je jejím osudovým mužem manžel Adam?... celý text
Od této knihy jsem sice nečekala hluboký čtenářský zážitek, ale něco, u čeho se zasměju, ano. Mé očekávání se však nenaplnilo. Snaha o vtip je zde příliš prvoplánová a humor jako takový je plytký, bez nápadu a osobitosti.
Oddechovka ze života, kterou ihned vypustíte z hlavy i když je to příběh ze života na docela vážné téma. Příběh Evy Fialové, kterou opustí manžel se sekretářkou a její snění a vzpomínky mi moc humorné nepřipadaly. Ale i tak dávám tři hvězdičky-dala se číst..
Je to takové oddychové čtení, ačkoliv ze začátku jsem se nemohla začíst. Hlavně mne nebavily sny a představy hlavní hrdinky. Ale později jsem se docela do knihy začetla a nemohu říci, že by byla špatná.
Kniha mně nebavila. Čekala jsem vtipné vyprávění s ironickým nadhledem, ale pro mne bohužel. Eviny útěky do snů a představ jsem z větší části přeskakovala, přišly mi zbytečné a pro příběh nepodstatné. Knihu jsem nakonec dočetla do konce, ale chuť ji odložit jsem měla několikrát.
Přišlo mi to že příběh je průměrný a že jsem už něco na stejný způsob četla. ale jinak dobrá oddechovka
Kniha byla velmi čtivá a opravdu napsaná ze života,někde jsem se musela i smát taková odechovka,jinak pěkná.
2021 | Propast |
2021 | Vánoční případ |
2019 | Dotek vraha |
2023 | Srdce z ledu |
2022 | Poslední pozdrav |
Tak tohle se nepovedlo. Líbí se mi detektivky od této autorky, proto jsem čekala, že i tohle bude dobré, no, nebylo...a humor ,ten jsem tam nenašla už vůbec. Škoda