Můj pinďour - Malý ilustrovaný průvodce světem mužského rozkroku
Petr Pavel
Poté, co NAKLADATELSTVÍ XYZ vydalo úspěšné příručky Moje frnda a Moje kozičky, přichází s titulem neméně lákavým a s předchozími tématy úzce souvisejícím… Odhoďte předsudky a úzkoprsost a sáhněte po útlé knížečce bez váhání. Je opět psána s nadhledem a humorem a přináší kromě zábavy i poučné detaily, souvislosti a rady, které se, zvlášť v jistých choulostivých situacích, mohou velice hodit… Knihu o nevelkém orgánu velké důležitosti, jejž muži nazývají svým "nejlepším přítelem", doprovázejí vtipné ilustrace Lubomíra Lichého.... celý text
Jako překvapivě to nebylo špatné. Knížečka mi přišla jako takový průvodce pro dospívající pány, kteří si nejsou úplně jistí, co se jim to dole děje a jestli je to všechno normální. Tady v pořádku. Ale hvězdy odebírám za vtipy. Pousmál jsem se asi jednou a celkově to na mne působilo jako dvoustrana v časopisu Trnky Brnky.
Koupeno ze srandy :) knížečka je vyloženě pro pobavení, ovšem pozor, ne každý má rád takový odvážný humor. Člověk se dozví i pár zajímavostí z trenýrkových oblastí :-D
Vtipná knížka :-D. Stačí chvíli a je pŕečtená (reklama mezi pořady u mě byla dostačující). Koupila jsem ji ze srandy příteli a toho též pobavila.
Vzala jsem synovi k dalším knihám pro teenagery jako srandu, ale s radostí jsem si ji přečetla a myslím, že super krátká výstižná příručka proložená vtipy a mýty.