Můj pinďour - Malý ilustrovaný průvodce světem mužského rozkroku přehled

Můj pinďour - Malý ilustrovaný průvodce světem mužského rozkroku
https://www.databazeknih.cz/img/books/41_/41903/bmid_muj-pindour-maly-ilustrovany-pruvod-aZP-41903.jpg 3 21 21

Poté, co NAKLADATELSTVÍ XYZ vydalo úspěšné příručky Moje frnda a Moje kozičky, přichází s titulem neméně lákavým a s předchozími tématy úzce souvisejícím… Odhoďte předsudky a úzkoprsost a sáhněte po útlé knížečce bez váhání. Je opět psána s nadhledem a humorem a přináší kromě zábavy i poučné detaily, souvislosti a rady, které se, zvlášť v jistých choulostivých situacích, mohou velice hodit… Knihu o nevelkém orgánu velké důležitosti, jejž muži nazývají svým "nejlepším přítelem", doprovázejí vtipné ilustrace Lubomíra Lichého.... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Můj pinďour - Malý ilustrovaný průvodce světem mužského rozkroku. Přihlašte se a napište ho.

Vivetkav
03.08.2024 3 z 5

Vzala jsem synovi k dalším knihám pro teenagery jako srandu, ale s radostí jsem si ji přečetla a myslím, že super krátká výstižná příručka proložená vtipy a mýty.

Abikk
14.04.2022 2 z 5

Neurazí ani nenadchne. Dobrý pokus o popis pinďoura pro mladší muže :o)

knihovna1
18.03.2022 4 z 5

Pobavilo mě.

Kniha Můj pinďour - Malý ilustrovaný průvodce světem mužského rozkroku v seznamech

sex humor erotika sexualita

Autorovy knížky