Pán z Vysočiny
Hannah Howell
Murray Family série
Historická milostná romance ze skotské Vysočiny. Život lady Triony McKeeové je v troskách. Provdala se z lásky a do manželství vkládala naděje. Doufala, že se jí splní sen o krásném rodinném životě, ale záhy ovdověla. Zůstala sama a navíc musí bojovat o svá práva, protože mocný, bohatý a namyšlený majitel vedlejšího panství chce připravit ji a její dceru o majetek. Avšak jediný pohled do podmanivě zelených očí rytíře sira Bretta Murraye, jenž přijel na její panství v doprovodu její sestřenice Ariadny, ji varuje. Slib pomoci ze strany pohledného statného rytíře pro ni může být stejně nebezpečný jako samotný boj o přežití...... celý text
Literatura světová Pro ženy Historické romány
Vydáno: 2015 , OldagOriginální název:
Highland Master, 2013
![tittanie tittanie](https://www.databazeknih.cz/img/users/16_/163483/m_tittanie-1O3.png?v=1693765849)
Některý z předchozích dílů jsem asi četla. Je to oddechová knížka. Ráda čtu knihy o klanech.
![havrmoni havrmoni](https://www.databazeknih.cz/img/users/63_/63561/m_havrmoni-G7g.jpg?v=1692006991)
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
Mě se líbí všechny a tahle byla taky pěkná a dočkala jsem se vysvětlení o Brianovi. Těším se na Harcoutra a Calluma,jsou totiž ještě dva díly,ale Oldag připravuje tři nové zatím bez nich a na přeskáčku.Tak se budu těšit na další.
![maryzka maryzka](https://www.databazeknih.cz/img/users/empty.jpg?v=1446561771)
![3 z 5 3 z 5](img/content/ratings/3.png)
Další pokračování historické romance ,, několika skotských klanů, které jsou vzájemně propojeny ,, příbuzenskými vztahy. Co se týče této knihy tak se u této knihy rozhodně nenudí
![ptavichripkaa ptavichripkaa](https://www.databazeknih.cz/img/users/70_/70218/m_70218-CYT.jpg?v=1489325255)
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
Další kniha od Hannah Howell, kterou s radostí zařadím do své knihovny. Takové knihy mě prostě baví. Brett Murray jako hlavní hrdina je sympatický a Triona je pro něho jako stvořená. Jako bonus beru vysvětlení o Brianovi McFingalovi, které nebudu rozvádět abych nespoilerovala.
Za mě 5*, v knize je vše co od románu pro ženy očekávám a i když je děj občas předvidatelný stejně mě kniha vtáhne a pustí až po dočtení poslední věty.
2007 | ![]() |
2006 | ![]() |
2008 | ![]() |
2009 | ![]() |
2011 | ![]() |
V knihách od Oldagu mám hrozně ráda určité propojení. Super počtení na odreagování.