Myšlenky za volantem

Myšlenky za volantem
https://www.databazeknih.cz/img/books/45_/453531/bmid_myslenky-za-volantem-IHk-453531.jpeg 4 1118 1118

Kniha Marka Ebena Myšlenky za volantem představuje soubor sloupků a fejetonů, které vycházely časopisecky v letech 2014–2020. „Moje zkušenost s podobnými knížkami je taková, že se mi vždycky něco líbí a něco zase ne. A byl bych vlastně rád, kdyby v té knížce zbylo jen to, co se mi líbí, abych nemusel otravně listovat a přeskakovat to, co se mi nelíbí. Ale nikdy jsem neměl to srdce z knížky něco vytrhnout, připadá mi to barbarské. A proto je tato knížka ve formě kroužkového bloku, protože z bloku člověk vytrhne list jako nic a nemusí se trápit. Pokud někomu po přečtení zbudou jen desky, velice se omlouvám.“... celý text

Pružinka
31.01.2022 5 z 5

Humor Marka Ebena se nikdy nezapře.

tulipi
29.01.2022 5 z 5

Milé povídky plné laskavého humoru a typického inteligentního pohledu pana Marka Ebena, které vás prostě a jednoduše pobaví.
Maličko mi vadilo provedení s kroužkovou vazbou (listy se hůře obracejí) a nápad vytrhávat listy povídek, které se vám nebudou líbit, ale jinak jednoznačně palec nahoru.

helenkan
29.01.2022 5 z 5

Parádní čtení. Skvěle jsem se pobavila i zasmála. Máte blbou náladu? Tohle vám jí určitě vylepší.

rex522
28.01.2022 5 z 5

naprosto famózní kniha, už jsem se dlouho tak nezasmála, inteligentní humor, doufám že pan Eben napíše další

ivanaci
22.01.2022 4 z 5

Paráda

Besa
20.01.2022 5 z 5

Marka Ebena mám rada, jeho inteligentný humor a uhladené spôsoby. Knihu som počúvala v audio formáte a bavila som sa. Keby som ju mala v papierovej forme, určite by som nevytrhla ani jeden jediný list :)

zaranda
20.01.2022 5 z 5

Luxusní záležitost. U mnohých kapitol jsme se smáli nahlas. Vyzdvihuju zvláště zeleninovou zahrádku, vánoční cukroví nebo dezinfekce, ale to zdaleka nejsou jediné skvosty této knížky :-)

simaja
19.01.2022 5 z 5

Parádní knížka, u historky o nákupu v době covidové jsem slzela smíchy :-)

bamba
18.01.2022 5 z 5

Kráľovsky som sa bavila a nielen preto, že sme v rodine mali hráškovozeleného trabanta. Ďakujem pobavilo a phladilo.

lagina
15.01.2022

Miluju pana Ebena, jako to musí splnit to co čekám :-)

DagmarMo
14.01.2022 5 z 5

Moc hezke, kratke sloupecky, Eben si na nic nehraje, idealni pro pozvednuti nalady.

JiříM
10.01.2022 5 z 5

Nečekal jsem to, ale bavil jsem se.

Keram.mareK
10.01.2022 5 z 5

Až mě mrzelo, jak moc dobře se kniha četla. Přečteno během několika málo hodin. Zasloužených pět *

Dom95
08.01.2022 5 z 5

Dokonalé, nelze nic vytknout. Poslouchal jsem jako audioknihu a pouze "za volantem". Věřím, že většina témat pana Ebena napadla opravdu při řízení. Sám mnohdy také v autě přemýšlím nad věcmi, které by mě za "běžného provozu" vůbec nenapadly.

rareh
08.01.2022 3 z 5

Nenáročná milá oddychovka.

lenkaabooks
07.01.2022 3 z 5

Pan Eben na mě působí jako milý, vtipný, vzdělaný a sečtělý muž, tedy jsem se na knihu sloupků moc těšila. Líbily se mi, byly k věci, jen vtipné nebyly tolik jak jsem doufala.

Pistácie
04.01.2022 4 z 5

Ještě donedávna jsem netušila, že náš oblíbený moderátor je i zdatným spisovatelem. Mě o tom jeho krátké sloupky a fejetony z časopisů převedené do knižní formy tedy rozhodně přesvědčily. Jsou nejen vtipné, ale i úderné, poučné a zajímavé. Dokáže reagovat na aktuální témata. Jeho názory a postřehy jsou sice krátké, ale dost všeříkající.

Evca77
02.01.2022 5 z 5

Kniha splnila přesně to, co jsem od ní očekávala. Je plná každodenních zážitků, které zná každý z nás,popsaných pro pana Ebena typickým inteligentním a laskavým humorem. Kniha je v kroužové vazbě jako poznámkový blok a v jejím úvodu autor nabádá čtenáře, aby vytrhli to, co se jim nelíbí. Já nevytrhla nic, moc jsem se pobavila a zvládla bych i dvojnásobek podobných veselých historek

Vladísek
02.01.2022 5 z 5

Knížku jsem si koupila do auta a četla ji jako spolujezdec zbylému osazenstvu vozidla cestou tam a zase zpátky :) Bylo to milé a vtipné čtení. Doporučuji.

JáŠárka
02.01.2022 5 z 5

Kniha mě hodně bavila. Měla jsem ji přečtenou za jeden den, nešlo se od ní odtrhnout.