Nádech, výdech

Nádech, výdech
https://www.databazeknih.cz/img/books/54_/547538/bmid_nadech-vydech.png 5 2 2

Prodýchejte se ke štěstí, zdraví a novému já. Je čas opět ovládnout svůj dech. Od chvíle, kdy se v důsledku tragické ztráty naučil pracovat s dechem, Stuart Sandeman pomohl tisícům lidí změnit život. Jeho recept je jednoduchý: dýchat jinak. Nádech, výdech je dobrodružná cesta za pokladem síly, která se skrývá v našem nitru. Díky ní můžeme změnit nejen způsob myšlení, ale i prožívání emocí. Jednoduchá cvičení vycházejí z vědeckých poznatků a pomáhají: dobře spát a zvládat stres i bolest; odhalit přesvědčení, která nám brání v rozvoji, a vzdát se jich; lépe se soustředit a podpořit výkon v jakékoli oblasti; prohloubit spojení se sebou, s těmi okolo nás i s celým světem. Můžete být mnohem silnější, zdravější a šťastnější, než jste si kdy dokázali představit. Stačí k tomu jediné. Nádech, výdech. Dech je mocný a zároveň snadno dostupný nástroj, s jehož pomocí se můžete zbavit stresu, zmírnit bolest a zvládat emoce. Díky cvičením z této knihy se naučíte, jak s dýcháním pracovat tak, abyste znovu získali kontrolu nad svým tělem i myslí. Pojďte do toho!... celý text

Toto vydání knihy ještě není v prodeji. Má být od 18.10.2024
Literatura naučná Osobní rozvoj a styl
Bude vydáno: , Maitrea
Originální název:

Breathe In, Breathe Out, 2022


více info...

Přidat komentář

Dragon
21.07.2023 5 z 5

Dych je život, a ak dýchate dobre, budete na tejto zemi dlho, hovorí jedno sanskritské príslovie.

Väčšina z nás dýcha ústami, čo nie je celkom správne ako sa zjednodušene hovorí: ústa sú na jedenie, nos je na dýchanie. No pritom dýchame najmä ústami a to nám môže spôsobovať mnohé zdravotné ťažkosti alebo vedľajšie účinky.

Mnohí odborníci sa zhodujú, že ak nesprávne dýchate, je takmer nemožné, aby ste sa cítili dobre. Aby ste jasne premýšľali, dobre spali, prekonávali choroby alebo získavali nejaký prospech z cvičenia či iných zdravých praktík.
Ak nedýchate poriadne, vaše bunky a orgány ani váš mozog nedostávajú palivo, ktoré potrebujú na dosiahnutie optimálneho zdravia.
Vaše telo sa musí oveľa viac namáhať, aby sa zbavilo toxínov. Zlé dýchanie spôsobuje únavu, stres, úzkosť a vplýva na fyzické, duševné aj emocionálne zdravie. Dobrou správou je, že sa to dá napraviť.