Nadechni se potřetí...

Nadechni se potřetí...
https://www.databazeknih.cz/img/books/54_/541904/bmid_nadechni-se-potreti.jpg 5 17 17

Mladá Miriam se po vyhrocení situace s manipulativním a násilnickým manželem rozhodne spolu s malým synkem zmizet někam, kde je nikdo nikdy nenajde. Zatímco hledá útočiště, nečekaně nachází otevřenou náruč v podobě, která ji samou velmi překvapí. Je možné, aby z toho byla láska? A budou společně opravdu v bezpečí před tyranem, který se odmítá vzdát svého majetku?... celý text

bookcase
13.11.2024 5 z 5

Kruciš, to byl zase nátěr! Opět téma mezilidských vztahů, tentokrát patologických, zpracované hodně čtivě, jak to DDČ umí.

Danago
26.10.2024 5 z 5

Knihu jsem otevřela, přečetla jedním dechem a zavřela. Opět skvěle napsaný strhující příběh ze života. D. D. Čechová je prostě sázka na jistotu, nasadila vysokou laťku už v první knize a tuto laťku si stále drží. Přestože romány popisují život, takový jaký se odehrává kolem nás, téma v každém z nich je vždy originální.
Hlavní hrdinka mladičká Miriam se svým synkem utíká od násilnického manžela do neznáma a jako by jim andělé do cesty seslali pomoc . Pro Miriam je to doslova záchrana života, ale v určitý čas zjišťuje, že nic není zadarmo. A za svou svobodu ještě bude muset zabojovat. Láska v žádné podobě nemá svazovat, bohužel tomu tak většinou není.
Knížka je čtivá od první do poslední stránky a i když občas něco odhadnete, ničemu to nevadí , příběh vás chytne a už nepustí.