Nakrmte své emoce a zhubněte jednou provždy

Nakrmte své emoce a zhubněte jednou provždy
https://www.databazeknih.cz/img/books/29_/293088/bmid_nakrmte-sve-emoce-a-zhubnete-jednou-jSs-293088.jpg 4 4 4

Pořádně se najíst se pro vás velice snadno může stát cestou, jak zvládnout depresi, úzkost, nudu, stres a zlost, nebo odměnou v případě, že je co slavit. Chcete-li zvládnout své emoce a nezajídat je, ani se jimi nenechat pohltit, zkuste díky této knize, krok za krokem, objevit vnitřní mechanismy, které vás k nim vedou. Pokud se vám vaše emoce podaří dobře pochopit, můžete je postupně začít měnit. Kniha neradí CO, nebo JAK byste měli jíst – nabízí odborně podložený návod, jak zvládat emoce a nutkavé potřeby. Ukazuje, jak si užívat každý okamžik života, pomáhá pochopit vlastní pocity a úspěšně se vyrovnat se stresem. Zajídate své emoce? • Dáte si něco, i když fyzicky hlad necítíte nebo jste dokonce najedení? • Cítíte intenzivní touhu po konkrétním jídle? (např. čokoládě) • Necítíte se nasycení po odpovídajícím množství zdravého jídla? • Vkládáte si úzkostlivě do úst další sousto, přestože máte plnou pusu? • Cítíte při jídle emocionální úlevu? • Přejídáte se, když zažíváte nebo jste zažili něco stresujícího? • Snažíte se zmírnit své emoce pomocí jídla? • Jíte raději o samotě, aby si toho nikdo nevšiml?... celý text

Psychologie a pedagogika Zdraví
Vydáno: , Lukáš a syn (Barrister & Principal)
Originální název:

End Emotional Eating , 2012


více info...

Přidat komentář

Olous1
02.10.2019 3 z 5

Tak nevím,když čtu tyto knihy mám vždy strašnou chuť konečně něco udělat s mou váhou, ale jakmile si udělám kávu, tak neodolám a vezmu si k ní dortíček:);) Jsem prostě beznadějný případ.

sira
19.07.2019 4 z 5

Kniha je vlídný průvodce změnou životního stylu. I když je kniha praktická a vůbec ne esoterická, v podstatě nás vede k vědomému života a k cestě kaizen:-) Postupnými kroky se dostaneme tak, kam si přejeme - technika se dá vztáhnout na všechny aspekty života, nejenom na hubnutí, ale opravdu na náš přístup k života a k jeho užívání.


Štítky knihy

diety

Autorovy knížky

2016  70%Nakrmte své emoce a zhubněte jednou provždy