Návrh

Návrh
https://www.databazeknih.cz/img/books/49_/497846/bmid_navrh-avs-497846.jpg 5 2166 2166

Off-Campus série

1. díl >

Hanna Wellsová si je ve všech oblastech života jistá v kramflecích, až na sex a svádění. Jestli chce upoutat pozornost kluka, do kterého se zakoukala, musí vystoupit ze své ulity a udělat všechno, co bude potřeba, aby si jí všiml… I kdyby to znamenalo výměnou za předstírané rande doučovat namyšleného kapitána univerzitního hokejového týmu. Garrett Graham vždy toužil po jediném – hrát po vysoké profesionálně hokej, jenže teď hrozí, že kvůli stále se zhoršujícím známkám svého snu nedosáhne. Proto své spolužačce předloží návrh, který by mu zajistil pozici v týmu a jí zájem vysněného kluka. Stačil ale jediný polibek, aby si Garrett uvědomil, že už nic předstírat nehodlá. Teď ještě musí přesvědčit Hannu, že kluk, kterého chce, je ve skutečnosti on. A to tak snadné nebude.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Baronet

The Deal, 2015

Marcela328
25.02.2018 5 z 5

Úžasná kniha, moc jsem se u čtení bavila. Zhltla jsem ji za 2 dny a už se těším na další díl. :-)

TerezaMondeková
24.02.2018 5 z 5

Vtipný, oddychový, není to náročný, je to skvěle napsaný... Opravdu jsem občas brečela smíchy. V knize jsou momenty překvapení, ale i zvrat. Taky se mi moc líbí, že autorka píše z pohledů hlavních hrdinů. To se moc často nevidí, ale je to škoda, protože je kniha pak mnohem lepší. Sice je to zase to klišé. Děvkař, kluk, po kterém všechny holky touží, až na tu jednu a zrovna ta je jeho "osudová láska". Je to opravdu to klišé, ale autorka to napsala excelentně. Hlavní postavy jsem si hned zamilovala a moc se těším na další díly.

LivN
19.02.2018 4 z 5

Musím říct, že kniha byla opravdu super! Líbilo se mi jak Gerett naháněl Hannu dost jsem se u knihy bavila.Ale dávám jen 4 hvězdičky,protože jsem jako první četla Skóre a nebylo by to vůči Deanovi fér ,protože je můj favorit a dostal plný počet bodů!

Jen1215
15.02.2018 5 z 5

Co kniha od autorky to bomba :-)

xindl007
12.02.2018 4 z 5

Tak to byla paráda. Fakt jsem se bavila. Hanna nedá Garettovi nic zadarmo. Neustálé přestřelky, dvojsmyslné slovní hříčky, nasmějete se u toho. Než jsem se nadála, tak relativně tlustá kniha byla dočtena až do konce. Za jeden jediný den!

ht.lenicka
10.01.2018 5 z 5

Prostě pecka. Moc jsem se bavila.

Charlies
20.12.2017 5 z 5

Jedna z mých nejoblíbenějších!

Onceuponthetime
19.12.2017 5 z 5

Mile mě překvapilo, že se kniha četla prakticky sama a ani mi nešla na nervy ta erotika. Spíše si myslím, že text příjemně okořenila. A Garretta Grahama si prostě nejde neoblíbit. Po přečtení skoro litujete, že neexistuje v reálném světě. Skvělý počátek skvělé série...
Uznávám, že autorka použila docela ohraný námět pro romantické knihy. Tedy znásilnění. Ale vložila do příběhu něco nového, tedy to, že se hlavní hrdinka se s tím vším co zažila už vyrovnala. Je to příjemné osvěžení, tak trochu jsem očekávala, že to zase bude holka, která se neustále hroutí. A naštěstí je úplně jiná.
Co víc dodat, spíš se tam hroutí Garrett než ona. Ale na tom že je tak zatraceně sexy mu to ani trochu neubírá.

svoboanna
17.12.2017 5 z 5

Kniha se hezky a rychle čte, střídání pohledu je osvěžující, postavy jsou sympatické, nechybí vtip a erotika. Příjemná oddechovka.

Kaja97
11.12.2017 5 z 5

Úžasná kniha :)

barborelka
04.12.2017 4 z 5

První 2-3kapitoly jsme si říkala neee, to bude blbost
... naštěstí jsem četla dál a hned jsem názor změnila....je to svěží, vtipné, hlavní postavy jsou milé a hlavně.hrdina překvapivě není hlupák

Kyklop
30.11.2017 5 z 5

Kniha se mi moc líbila. Je napsaná opravdu hodně čtivě a nemohla jsme se od ní vůbec odtrhnou. Hltala jsme každou stránku. V knize je hodně sarkasmu a to se mi opravdu hrozně moc líbilo. Většina knih se sexuálním tématem postrádá humor, který v téhle knize naštěstí byl. Hlavní postavy jsou moc sympatické a myslím že si je musí oblíbit každý. Rozhodně budu číst i ostatní knihy z téhle úžasné série :)

Audrina
28.11.2017 5 z 5

Pokud chcete nějakou nenáročnou literaturu, ve které je dostatek romantiky i erotických scén, Návrh je tou pravou knihou. Příběh je opravdu jednoduchý, ale u podobných typů knih ani nic náročného nečekám. To co jsem chtěla, jsem dostala. Určitě sáhnu po dalších dílech

MaťaZ.
22.11.2017 5 z 5

Jako oddechovka je to jedna z povedených. Příjemnou změnou bylo i střídání vypravěče. Takže jsem pokračovala dalšími díly. Ale první jen nej.

Siwan
20.11.2017 5 z 5

Přečetla jsem celou serii Off Campus. Nebudu hodnotit jednotlivě - nemá to totiž smysl. Všechny čtyři knihy jedou podle přesně stejného, funkčního schématu. Abyste to správně pochopili - bavily mě všechny čtyři díly. Jenom je to prostě na jedno brdo. Jednička se mi líbila nejvíc - bylo to poprvé :)

IvankaM
21.10.2017 5 z 5

To bylo naprosto úžasné!
Přečteno během 24 hodin! Nemohla jsem přestat číst. Fakt skvělé. Bože těším se na další díly.

aneta147
08.10.2017

Celkově je kniha napsaná, tak že se od ní prostě nedokážete odtrhnout.
Je vtipná,zajímavá a taky celkové sexy.
No a kdo by nechtěl svalnatého hokejistů v posteli.

Zlá-Ňufie
04.10.2017 5 z 5

Jsem nadšená! Knihu mi doporučila sestra a jak jsem zacala cist, nemohla jsem prestat. Je to prijemne, ctive, trochu divci klasika, ale to clovek obcas potrebuje.
Moc se mi libi stridani pohledu, kombinace lovestory a tezsich zivotnich situaci a vazne prijemne napsane.. Přečteno ani ne za dva dny a jdu na další díl, snad bude taky tak skvělý!
Ps.: taky milujete Garretta? ❤️

bafuskyBaf
28.09.2017 5 z 5

Jedním slovem luxus... :-) Dost jsem se u této knihy bavila, několikrát jsem dostala i záchvat smíchu. Už se těším na další díly..

Meridea
15.09.2017 5 z 5

Moc hezky psaná knížka, dá se přečíst prakticky "jedním dechem" :-) Těším se na další díl!