Návrh

Návrh
https://www.databazeknih.cz/img/books/49_/497846/bmid_navrh-avs-497846.jpg 5 2166 2166

Off-Campus série

1. díl >

Hanna Wellsová si je ve všech oblastech života jistá v kramflecích, až na sex a svádění. Jestli chce upoutat pozornost kluka, do kterého se zakoukala, musí vystoupit ze své ulity a udělat všechno, co bude potřeba, aby si jí všiml… I kdyby to znamenalo výměnou za předstírané rande doučovat namyšleného kapitána univerzitního hokejového týmu. Garrett Graham vždy toužil po jediném – hrát po vysoké profesionálně hokej, jenže teď hrozí, že kvůli stále se zhoršujícím známkám svého snu nedosáhne. Proto své spolužačce předloží návrh, který by mu zajistil pozici v týmu a jí zájem vysněného kluka. Stačil ale jediný polibek, aby si Garrett uvědomil, že už nic předstírat nehodlá. Teď ještě musí přesvědčit Hannu, že kluk, kterého chce, je ve skutečnosti on. A to tak snadné nebude.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Baronet

The Deal, 2015

Suou
06.10.2020 5 z 5

Kvôli tejto obálke by som si to neprečítal ani keby som chcel, preto som bol nadšený keď v slovenčine vyšla oveľa krajšia obálka a ja som si to konečne mohol bez hanby prečítať... ;)

cerna7151
02.10.2020 5 z 5

Strašně dobře se to četlo... Jedním dechem, za jeden den.
Slaďárna, ale když bereme do rukou knihu této autorky nic jiného neočekáváme.

Siegrid
30.09.2020 5 z 5

První kniha od této autorky a rovněž mě natolik uchvátila, že cokoliv od ní vyjde, chci si přečíst. Je pravdou, že ne všechny knihy od této autorky jsou na všechny hvězdy, ale to nemá žádný z autorů. Příběh Hanny a Garetta je vtipný a stojí za přečtení.

JanuldaN
27.09.2020 4 z 5

Čtení na odreagování... Nečekejte nic převratného, prostě si odpočinete. Příjemné, milé, žhavé, spousta klišé, sympatická hrdinka...

Knihomolka10942
26.09.2020 5 z 5

Moc hezké čtení, sice klišé jako blázen, ale moc se mi to líbilo;)

Zuzana207
21.09.2020 5 z 5

Hoci je táto séria z kategórie young adult, človek bez ohľadu na vek pri nej vypne, zasmeje sa, občas nahnevá, ale hlavne oddýchne. Určite odporúčam. :-)

Vendulik
10.09.2020 3 z 5

Příběh, byl moc preslazeny. Zasmala jsem se u něj toho. Ale čekala jsem více akce mezi hlavními hrdiny. Takové odpočinkové čtení. Nic náročného.

havrmoni
07.09.2020 4 z 5

Kdybych před tímto nečetla Him a WAGs, tak bych dala 5*. Bylo opět svižné i vtipné, ale něco mi tam oproti výše jmenovaným sériím chybělo.

MajaT.
03.09.2020 2 z 5

Nebylo to špatný ????

BlankaHill
28.08.2020 5 z 5

Musím naprosto souhlasit se slovy autorky na konci knihy: "Tuto knihu jsem napsala hlavně pro zábavu." A to opravdu udělala! Miluju sarkasmus a tato kniha je jím protkána. Neskutečně mě bavily dialogy mezi Hannou a Garrettem. Hokejové prostředí je mi velice blízké (AhojHR!), tudíž jsem byla i z tohoto nadšená. Za mě jedno velké ANO! ( ◜‿◝ )♡

DreamerX9
21.08.2020 2 z 5

Klasická romanťárna. Nic extra taková oddechovka na léto.

YenMaja
31.07.2020 5 z 5

Tohle byla tak nádherná kniha! Možná je cílená spíš pro young adult kategorii čtenářů, ale to mi vůbec nevadilo, naopak, perfektně jsem u příběhu vypla a nechala se unášet zábavou a romantikou. Doporučuji všemi deseti!

etell
25.07.2020 5 z 5

Moja najobľúbenejšia séria z romantických kníh. Veľa krát som sa už ku týmto knihám vrátila. Postavy, no čo vám budem...Môžeme len dúfať, že po svete behá veľa takých chlapov, ktorí majú podobné vlastnosti ako hokejisti z tejto série. Príjemné čítanie, oddychovka, ktorá nesklame.

Tess23
23.07.2020 4 z 5

Romantika, oddech, hokej. Pohltilo mě to. Čtivý příběh, vrhám se na další díl :). 5*

tittanie
19.07.2020

První kniha od této autorky a úplně mě pohltila až jsem musela přečíst všechny knihy nejen ze série, ale i od autorky. Super prostředí, postavy a příběh. Paráda.

Kočičáci
13.07.2020 4 z 5

Knihy od Elle Kennedy jsou sázkou na jistotu v tomto odpočinkovém žánru. A protože v hlavě nosím pořád moc starostí a myšlenek a do toho ji přikrmuji vážnou nebo napínavou literaturou, tak prostě potřebuji občas zcela vydechnout. No ano, asi je to stále se opakující námět - zamilování, láska, občas nějaký komplex či trauma, zase láska a nakonec happy end, prostě v jednoduchosti je krása - no a o to právě jde, ne? :-D
Takže Hanna a Garret, dvacátníci na vysoké, mladá láska, spousta hokeje, zpěvu a večírků, celé lehce a vtipně zpracované - ovšem i vážnější téma se najde. Moje očekávání bylo splněno.

Kakatja
31.05.2020 5 z 5

Jéé to bylo fajn. No jo hokejisti ... ❤️Svižný, čtivý, sexy a vtipný. Akce ruce pryč, jsem se chechtala.
Příběh mě donutil popřemýšlel o tom, jak si každý neseme nějaké trauma či křivdu a o pravdě, že nikdo si neplánuje se zamilovat.

leník511
30.05.2020 5 z 5

Vtipné, čtivé, romantické a oddechové. Já dostala přesně to, co jsem od knihy očekávala a byla velice spokojená.

ElikaS
29.05.2020 5 z 5

Celou sérii Off Campus jsem si oblíbila. Ale první díl je naprostá špička. Špičkování Hanny a Garretta bylo parádní. U knížky jsem se neskutečně pobavila a Garra si zamilovala.

Bettybook
19.05.2020 5 z 5

Elle mi opět dokázala, že to umí. Ať už se Sarinou, nebo bez. Každopádně miluju její nezaměnitelný vtipný styl psaní, kdy se to čte lehce a stránky vám jenom lítají pod rukama.