Nebezpečná láska

Nebezpečná láska
https://www.databazeknih.cz/img/books/14_/143262/bmid_nebezpecna-laska-Eep-143262.jpg 4 1485 1485

Bavettovi série

1. díl >

Na doporučení posledního zaměstnavatele získá mladá newyorská ošetřovatelka Paige práci v rodině Bavettových, bohatých podnikatelů pocházejících z Itálie. Má se starat o jejich syna Michaela, mladého muže, který se po autonehodě duševně vrátil do období svého dětství. Paige si k němu postupně nachází cestu a Michael si ji velice oblíbí. Postupem času Paige přichází na to, že se dostala do newyorského podsvětí a její zaměstnavatelé jsou součástí mafie. Co se stane, až se jednou Michael probere? Dostane se Paige ze spárů Bavettových, když odhalila jejich tajemství?... celý text

Leniiis
16.12.2014 3 z 5

Jak už tu psalo víc lidí..ze začátku super, paráda..nevěděla jsem, kdy přestat číst a od poloviny mi knížka přišla slabší a chvilkama jsem se i nudila. Bohužel. A jestli si přečtu další díly? Možná tomu dám šanci.

wladka.peters
04.12.2014 3 z 5

zboznovala som tuto knihu
skvela hlava hrdinka, rozkosno dospelo-nedospely hrdina -ked si myslel, ze je decko-, trapasy, zazitky
- vsetko to skazilo, ked si Mike spomenul, ze je dospely clovek a zacal si vztah s Page, prislo mi to uchylne, na totalku!!!!

Lenka.Vílka
19.11.2014 4 z 5

Tahle kniha se cetla opravdu sama! Ani jsem si nevsimnula a najednou byl konec...ze ji prectu za jeden vecer, me prekvaoilo...knihu bych rozdelila na tri casti: pred navratem (ta je rozvodne za 5*), zbytek dovolene ve srubu (to je za 4*) a navrat do new yorku (to je za 3*)...ale celkove jsem byla vic nez spokojena :) v tomhle pripade, kdyby mi nikdo nerekl, ze ctu knihu od ceske autorky, nepoznala bych to...rozhodne prectu dalsi dil...

lusinka.9
16.11.2014 5 z 5

Super knížka

AliK*
15.11.2014 5 z 5

jedním slovem... perfektní

Verrrunka
14.11.2014 3 z 5

Ze začátku mi to přišlo super, i když jsem se pořád nemohla sžít s tím, že česká autorka píše o New Yorku. Námět byl zajímavý a vtipy překvapivě dobré. A pak se z toho najednou začala klubat taková ta klasická romance s nadlidsky výkoným milencem. Jak to dopadne jsem prokoukla poměrně brzy, takže jsem byla docela naštvaná. Celkově slušný, ale jestli je to na zfilmování bych si tvrdit netroufla.

vikina75
12.11.2014 5 z 5

No tohle mě prostě nepustilo od knihy, konec jsem si vyloženě šetřila, má to spád a originální zápletku, mooooc se mi líbilo

123.Iveetka
06.11.2014 4 z 5

Kniha má spád, což se mi líbilo, stále se něco dělo. Originální zápletka, vtip, láska, napětí. Akorát jsem ke konci knihy začínala být alergická na jednu větu, která se tam opakovala velmi často :D Ale jinak určitě parádní oddychovka :)

Inke
05.11.2014 5 z 5

Perfektní, přečetla jsem to jedním dechem. Jsem pro zfilmování, nikdo nic takového myslím dřív nevymyslel. Těším se na další knihy této autorky.

cie
29.10.2014 3 z 5

První polovina knihy je bezkonkurenční, druhá polovina už dost pokulhávala a závěr byl příšerný - očekávaný, vůbec nepřekvapivý a příšerně naivní! Ještě si rozmyslím, jestli budu číst další díl.

papi
27.10.2014 5 z 5

Páni, Katka opravdu překvapila! Trošku jsem se lekla, že knížka je hodně po stranách popsána nevelkými písmeny, ale ten příběh, co je uvnitř, je tak skvělý! Paní Petrusová píše opravdu čtivě a poutavě, takže, kdo ještě přečetl: hned napravdu!
Moc se těším na druhý díl!!!

FreshPatty
26.10.2014 5 z 5

Paráda! I když nemám moc ráda české spisovatele, tahle autorka u mne jejich hodnocení dokáže vždy vylepšit! Už se těším na druhý díl! :)

HaniBeni
23.10.2014 4 z 5

Jak již tady psala misicka2 české autory moc nemusím....naposled jsem louskla něco od Monyové (pozdní tvorba to ale nebyla a nic převratného taky ne, prostě jednohubka a spíš kvůli známému prostředí)....ale tak dala jsem po letech šanci to zase zkusit....a můžu říct, že v tomto případě fakt nelituji! Za dva večery přečteno, jedním dechem, na konci taková tenze, jestli to bude opravdu tak nebo přece jenom...? Doporučuji!

PomněnkaPrvní
08.10.2014

První polovina knihy naprosto excelentní, taky bych chtěla umět psát tak jednoduše a poutavě. Autorka pár slovy vyjádří to, co by jiný zkoušel šroubovaně popisovat. Kniha je napínavá, stále nevíte, zda Michael nebo Robert... Od poloviny už to bylo trochu slabší, občas hluchá místa. Celkově ale moc příjemné a oddechové čtení, těším se na druhý díl.

misicka2
05.10.2014 5 z 5

Musím přiznat, že i přes "averzi" vůči českým spisovatelům, kterou si s sebou nesu asi už od základní školy, se mi knížka velice líbila a své volby sáhnout po české autorce tak vážně nelituju. Paní Petrusová mě opravdu mile překvapila, neboť píše velmi poutavě. Tento román má zajímavý a originální námět, který se v českých vodách jen tak nevidí. Knihu jsem přelouskala během dvou dní, dobře jsem se u ní pobavila a s čistým svědomím ji tak mohu doporučit. Já sama jsem se již pustila do druhého dílu :)

jitka3162
03.10.2014 5 z 5

Výborná kniha na odreagování, byl tam vtip, akce i romantika. Fajn na osamělé večery. Těším se na další knihy od Kateřiny Petrusové, opravdu její knížky jsou velmi čtivé, já jsem tuto přelouskala za 3 večery.

zimka.r
03.10.2014 5 z 5

Super knížka! Fakt mě nadchla! Až na letišti jsem byla schopná domyslet jak to dopadne....což se u mnoha knih nestává! Už teď se těším jak otevřu další! :)

Maja84
01.10.2014 5 z 5

Knížku jsem si koupila, protože tady měla dobré hodnocení - a byla jsem spokojená, přelouskala jsem to asi za 3 večery, občas mě i něco překvapilo (myslela jsem, že skončí s Robertem!!!) :-) A musím souhlasit, že bych netipla, že si takové téma vezme česká spisovatelka, takže doporučuji přečíst, určitě nebudete litovat.

kikies
25.09.2014 4 z 5

Jsem toho názoru, že je to netypicky napsaný romantický příběh, takový nečeský, ač od české autorky. Nejedná se o obyčejný romanťák - tady je název opravdu zavádějící - je to velmi čtivé, napínavé a velice ... no... prostě velice zajímavé... jdu pro další díl :-)

Red-haired
15.09.2014 5 z 5

Úžasný začátek skvělé mafiánské série, i když, řekněme si to na rovinu, o tu mafii tam zas tak moc nejde :D.
Kateřina Petrusová je velkým překvapením, protože od české spisovatelky by snad nikdo tak skvělý výkon nečekal. Proto jsem i já byla v šoku z toho, že mě kniha donutila probdít celou noc, abych se dostala až na konec. Rozhodně všem doporučuji, i přes ten kýčovitý název je kniha vážně originální a vtáhne vás do děje. Tento díl navíc považuji za nejlepší z celé série.