Nejen pečení s čokoládou
Elizabeth Ferretti
Čokoláda bývala výsadou vyšších vrstev společnosti a používala se při náboženských obřadech. Za posledních 150 let se však stala součástí našeho každodenního života. Často je považována za neřest, poslední průzkumy však prokázaly, že každodenní konzumace kvalitní čokolády v malém množství může dokonce prodloužit život. Dějiny čokolády jsou vskutku vzrušujícím tématem: dozvíte se, jak výjimečný vliv měla čokoláda na dějiny a že za její popularitou se skrývá skutečná věda. A samozřejmě v knížce najdete spoustu skvělých receptů. Krabička obsahuje: 128 stránkovou knihu, 12 formiček na čokoládu, štětec, stěrku, ministruhadlo, zdobítko s pěti náhradními nástavci a barevné papírové košíčky ve čtyřech barvách... celý text
Přidat komentář
Tuto knížku jsem dostala jako dárek(jsem cukrářka). Sama o sobě se mi líbí. Jsou zde zajímavosti o čokoládě a pár chutných receptů.
Nicméně by udělaly lépe, kdyby ji prodávali samostatně. Tu krabičku, s alá pomůcky pro práci s čokoládou, jsem vůbec nevyužila. Jsou totiž k ničemu.