Nejen pečení s čokoládou

Nejen pečení s čokoládou
https://www.databazeknih.cz/img/books/19_/198624/nejen-peceni-s-cokoladou-198624.jpg 4 2 2

Čokoláda bývala výsadou vyšších vrstev společnosti a používala se při náboženských obřadech. Za posledních 150 let se však stala součástí našeho každodenního života. Často je považována za neřest, poslední průzkumy však prokázaly, že každodenní konzumace kvalitní čokolády v malém množství může dokonce prodloužit život. Dějiny čokolády jsou vskutku vzrušujícím tématem: dozvíte se, jak výjimečný vliv měla čokoláda na dějiny a že za její popularitou se skrývá skutečná věda. A samozřejmě v knížce najdete spoustu skvělých receptů. Krabička obsahuje: 128 stránkovou knihu, 12 formiček na čokoládu, štětec, stěrku, ministruhadlo, zdobítko s pěti náhradními nástavci a barevné papírové košíčky ve čtyřech barvách... celý text

Literatura naučná Kuchařky
Vydáno: , Rebo
Originální název:

Chocolate


více info...

Přidat komentář

SelinaKyle
15.12.2017 4 z 5

Tuto knížku jsem dostala jako dárek(jsem cukrářka). Sama o sobě se mi líbí. Jsou zde zajímavosti o čokoládě a pár chutných receptů.
Nicméně by udělaly lépe, kdyby ji prodávali samostatně. Tu krabičku, s alá pomůcky pro práci s čokoládou, jsem vůbec nevyužila. Jsou totiž k ničemu.

Autorovy knížky

2009  70%Nejen pečení s čokoládou