Nejen pečení s čokoládou recenze
Elizabeth Ferretti
Čokoláda bývala výsadou vyšších vrstev společnosti a používala se při náboženských obřadech. Za posledních 150 let se však stala součástí našeho každodenního života. Často je považována za neřest, poslední průzkumy však prokázaly, že každodenní konzumace kvalitní čokolády v malém množství může dokonce prodloužit život. Dějiny čokolády jsou vskutku vzrušujícím tématem: dozvíte se, jak výjimečný vliv měla čokoláda na dějiny a že za její popularitou se skrývá skutečná věda. A samozřejmě v knížce najdete spoustu skvělých receptů. Krabička obsahuje: 128 stránkovou knihu, 12 formiček na čokoládu, štětec, stěrku, ministruhadlo, zdobítko s pěti náhradními nástavci a barevné papírové košíčky ve čtyřech barvách... celý text
U této knihy zatím nejsou recenze.
Zde se můžete podívat na hlavní přehled recenzí.