Někdo cizí v domě

Někdo cizí v domě
https://www.databazeknih.cz/img/books/53_/535914/bmid_nekdo-cizi-v-dome-66142eb980d2e.jpg 4 3167 3167

Shari Lapena, autorka thrilleru roku 2017 Manželé odvedle, přichází s dalším rodinným dramatem plným tajemství a nečekaných zvratů, které nikdy nepřestanou překvapovat. Karen a Tom Kruppovi jsou šťastní – vzali se teprve nedávno a vlastní nádherný dům poblíž New Yorku. Jednoho dne se Tom vrátí domů a zjistí, že Karen zmizela – její auto je pryč a zdá se, že odjela ve spěchu. Nevzala si dokonce ani kabelku, telefon, doklady. Krátce nato se Tom dozví, že Karen měla nehodu a leží v nemocnici s otřesem mozku a ztrátou paměti. Po čase se Karen, odhodlaná vyléčit se a zapomenout, vrací s Tomem domů. Ale zdá se, že se tam něco změnilo. Něco není v pořádku. Někdo tam byl. Někdo cizí. Jenže v tomhle domě je každý cizí. Každý má něco, co by podle něj mělo zůstat skryto. Něco, kvůli čemu by raději vraždil, jen aby si to mohl nechat pro sebe... celý text

Literatura světová Pro ženy Thrillery
Vydáno: audiokniha , Témbr

A Stranger in the House, 2017

Interpreti: Martina Hudečková , Libor Hruška

hey123
30.08.2018 4 z 5

Kniha se cetla velmi rychle. Hned od zacatku me zajimalo,jak se tedy vse stalo. Nevadilo mi,jako nekterym, ze se od pulky knihy resi jen jaka verze je ta spravna. To se mi naopak libilo,protoze u jinych knih se vse dozvite az na poslednich strankach.

Petrasim
30.08.2018 3 z 5

No, čekala jsem od toho víc. Takový slabší průměr.

Garfinela
30.08.2018 4 z 5

já jsem zklamaná nebyla. Je to čtivé, napínavé, zajímavé

nicole1990
29.08.2018

Knížka plná zvratů až do konce jsem Karen věřila a nakonec to žádná chudinka nebyla

tynapos
29.08.2018 3 z 5

Všude jsem četla na knihu samou chválu a ze zvědavosti jsem si ji chtěla přečíst, natěšená, že to bude skvělé. Bohužel za mě hodně slabší průměr. Rozhodně jsem četla i zajímavější knížky než je tahle.

Adina123
28.08.2018 3 z 5

Od knihy jsem čekala víc. Těšila jsem se na překvapivé rozuzlení příběhu, ale nedočkala jsem se... Překvapivé to nebylo, tedy až na to jak, podle mě, "na silu" chtěla autorka čtenáři ukázat tu pravou Kareninu tvář až v poslední kapitole... Nevím, nějak mi ten závěr vůbec nezapadal do celého příběhu.
Knihu Manželé od vedle hodnotím tedy opravdu lépe.

Nuny
28.08.2018 2 z 5

Žena, která lže svému muži, muž, který lže své ženě a nakonec sousedka, která lže každému.
Jak moc je to zajímavé? Vůbec.
Ze začátku mi to přišlo jako dobrý námět na psychologický thriller, pak se to nějak zvrtlo v červenou knihovnu a ten závěr... no škoda mluvit. Jako kdyby autorka nevěděla jak to utnout a tak to nějak dokončila, ačkoliv to vůbec nedávalo smysl.
Vražda nebyla potrestána a nakonec z toho "hlavní hrdinka" ještě profituje. Trochu přitažené za vlasy, vzhledem k tomu, kam se děj ubíral.
Ale zase ať to úplně neodepisuji, kniha je čtivá a má určitý náboj, který Vás nutí ji dočíst, ať už pak máte názor jakýkoliv.

Alethea_k
26.08.2018 3 z 5

Za mě slabší průměr. Parodie na Zmizelou a ne moc povedená? Myslím, že autorka celou zápletku "vyprdelila" moc brzy. Druhá polovina je jen o potvrzování určitých teorií a detektivy zde nevnímám jako největší esa jejich povolání. Asi jsem moc zmlsaná severskými krimi a Joonou Linou.
3* dostane kniha jen díky poslední kapitole. Po nudě v druhé polovině knihy se všechno vysvětlilo.

KláraJurdová
26.08.2018 5 z 5

Jedna z knih,kterou začnu číst a nemohu přestat,dokud ji nedočtu. Neuvěřitelně promyšlené, tleskám. Těším se na další autorčinu knihu.

Mindy
26.08.2018 3 z 5

Nenáročné, lehce plynoucí čtení. Napětí zde moc není, čekala jsem v závěru nějakou pecku, ta se nedostavila, i když zajímavý konec to byl. Trochu zdlouhavé, ale přečteno rychle díky krátkým kapitolám. Obávám se, že na tuto knihu brzy zapomenu.

Makyyy
25.08.2018 4 z 5

Trošku zklamání, čekala jsem větší psycho, Manželé odvedle byli lepší. Ale jinak dobrá oddychovka.

kika 13
25.08.2018 5 z 5

Já ji věřila až do samotného konce.Karen dostala jsem mě.

dencazrnu
23.08.2018 5 z 5

Po knize Manželé odvedle další skvělé čtení. Ač jsem na tyto knihy neslyšela úplně nejlepší ohlasy, mě to bavilo a napnutá jsem byla až do konce .

barunka.p
22.08.2018 4 z 5

Rychle čtivá kniha s překvapivým závěrem. Přišlo mi, že ale autorka natahovala děj tak moc, až mě to v půlce přestalo bavit. Kniha Manželé odvedle se mi líbila víc, ale tato špatná také určitě není.

verushka19
22.08.2018 5 z 5

Knížka se čte sama. Velmi napínavý, dobře promyšlený příběh. Konec mě opravdu dostal, super závěr.

Danca81
22.08.2018 5 z 5

Knihu jsem přečetla jedním dechem

L.R
22.08.2018 4 z 5

Kniha se četla velmi dobře. Děj je místy celkem předvídatelný...

aliisalounu
21.08.2018 5 z 5

Nemohla jsem přestat číst. Skvěle napsané, žádný vleklý děj. Mám ráda takové knihy.

Hana86
21.08.2018 4 z 5

Tuto knihu řadím spíše mezi oddechovky. Napínavá byla, dobře se mi četla, ale děj pro mě byl trochu předvídatelný. Na druhou stranu některé detaily popsané na posledních stránkách překvapivé byly. Jen si nejsem úplně jistá, jestli je to taková pecka, aby měla označení světový bestseller, to je podle mě přehnané... Každopádně nelituji stráveného času... Kdo není náročný, bude spokojen jako já.

Angelicca
21.08.2018 5 z 5

Úžasně napínavý příběh, přesně podle mého gusta, kniha se četla jedním dechem, vřele doporučuji a těším se na další příběh od této skvělé autorky.