Manželé odvedle přehled

Manželé odvedle
https://www.databazeknih.cz/img/books/32_/329780/bmid_manzele-odvedle-Ga3-329780.jpg 4 5162 5162

Vaše sousedka nechce, abyste vzali své šestiměsíční dítě na slavnostní večeři. Nic osobního, ale rušilo by pláčem. Váš manžel prohlásí, že to nevadí. Bydlíme přece hned vedle. Zapneme dětskou chůvičku a každou půl hodinu ho přijdeme zkontrolovat. Vaše dcerka spala, když jste ji viděli naposledy. Teď stoupáte po schodech do svého mrtvolně tichého domu a vaše nejhorší noční můry se naplnily. Je pryč. Nikdy předtím u vás nebyla policie. Teď prohlížejí celý váš dům a kdoví, co tam všechno najdou…... celý text

Literatura světová Pro ženy Thrillery
Vydáno: , Knižní klub

The Couple Next Door, 2016

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Manželé odvedle. Přihlašte se a napište ho.

janek_jmeno_me
12.01.2025 5 z 5

Moje první setkání s autorkou, ale určitě ne poslední. Chování postav bylo uvěřitelné, děj měl hlavu a patu, motivy postav byly pochopitelné a po dočtení jsem ještě pár minut koukal do stěny a přemýšlel.

petronella1
05.01.2025 5 z 5

Tak to byla jízda - asi nejlepší z knih této autorky

Hanka-K.
05.01.2025 4 z 5

Tuhle knížku jsem poslouchala jako audioknihu a mě se líbila, byla hezky namluvená, procítěně, že člověk vše prožíval s hlavními postavami. Manželé jsou pozvaní k sousedům na večeři a malou dcerku jim má hlídat chůva, ale ta na poslední chvíli odřekne. Rozhodnou se dcerku nechat doma s tím, že budou chodit každou půl hodinu kontrolovat a mezi tím bude zapnutá chůvička. Vše probíhá jak má, manželé si dají na večírku nějaký alkohol a po příchodu domů zjistí, že malá půlroční dcera zmizela. Celá knížka se pak odehrává v duchu vyšetřování. Děj je napínavý a úplně jsem ze začátku nevěděla kam se vyšetřování bude ubírat a kdo nakonec za vše může. Není to největší pecka,ale je to napsané poutavě a zajímavě, mužů doporučit. Byla to navíc moje první knížka od autorky a určitě někdy zkusím i jinou.

50 nejčtenějších knih roku 2020

26.12.2020

10 právě čtených knih podle uživatelů (červen)

15.06.2018

Knižní tipy ke Dni matek?

29.03.2018

Více souvisejících novinek je uloženo v archivu.

Kniha Manželé odvedle v seznamech

v Přečtených7 754x