Nelítostný princ

Nelítostný princ
https://www.databazeknih.cz/img/books/52_/523856/bmid_nelitostny-princ-651f3f51dfa31.jpg 4 599 599

Podsvětí Chicaga série

1. díl >

Není to žádný princ z pohádky… Callum Griffin je dědicem irské mafie. Je nemilosrdný, je arogantní a chce mě zabít. Náš vztah nezačal zrovna nejlépe, když jsem v jeho domě omylem založila (menší) oheň. Naše rodiny věří, že svatba je jediný způsob, jak zabránit válce mezi irskou a italskou mafií v Chicagu. Myslím, že ho nejspíš budu muset zabít ve spánku. Všechno by ale bylo jednodušší, kdyby Callum nebyl tak přitažlivý. Své srdce si ale pečlivě střežím, protože ačkoli si ho musím vzít… Nikdy bych nemohla milovat nelítostného prince. Nelítostný princ je vzrušujícím prvním dílem epické série „Brutal Birthright“. Jedná se o nezávislý romantický příběh z prostředí mafie se šťastným koncem. Obsahuje vášnivé erotické scény vhodné pouze pro dospělé čtenáře!!!... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: ekniha , Red

Brutal Prince, 2020

janca.hl
13.12.2024 5 z 5

Kniha je mafiánská, žhavá, napínavá a rychle se čte. Zároveň není tak "cringe", že byste nedávali chování postav a vývoj děje. Je totiž rozjetý tak akorát a nemusíte čekat 200 stránek, než se navzájem dotknou. Krve a morbidních záležitostí je tam teda dost, naučíte se i nějakou tu sebeobranu :-). Určitě to ale není počteníčko na prázdný žaludek :)). Super je i pointa s obálkou knihy. Knihu bych doporučila, není jenom o té erotice, ale má i zajímavé zápletky s očekávaným koncem.

Bookish_Adria
04.12.2024 5 z 5

Dlouho jsem knize odolávala a vlastně ani netuším proč. Do knihy jsem nešla s žádným velkým očekáváním. Vlastně mě na ni nalákala pouze Ivka, která na bookstagramu sdílela anglické vydání s krásně propracovanými ilustracemi uvnitř knihy. A to bylo lákadlo, díky kterému jsem se okamžitě do knihy pustila. Už od samotného začátku mě kniha doslova pohltila. Skvělé postavy a dobře promyšlený příběh. Nechyběl tu ani humor a pořádná dávka skvěle popsaných peprných scén, které jsem si náááramně užila. Autorka nechodila kolem horké kaše, a to se mi na tom právě tolik líbilo. Díky tomu jsem neztrácela při čtení pozornost a dokázala ji přečíst celou za jediný den. Ilustrace skutečně přidávaly na požitek z knihy. Máme tu mé velmi oblíbené téma, a tím je mafie, ale díky bohu je to zase něco jiného. Máme tu dva pohledy. Prvním je hlavní hrdinka, která je ostrá a průbojná. Líbila se mi její jiskra, kterou měla. Nebyla to žádná chudinka, která by potřebovala zachránit. Hlavní hrdina, který je naopak z irské mafie – Callum je oříšek. Je opravdu nelítostný. Příběh začíná od samotného začátku velmi zajímavě, a to díky Aidě, která tak nějak omylem založí oheň v kanceláři svého rivala. Situace mezi rodinami se vyhrotí a nejlepším řešením dle jejich rodiny je svatba.

Ona se ho v den svatby pokusí otrávit, a on jí za to dá ochutnat vlastní medicínu, když se rozhodne jí utopit. Příběh byl opravdu skvělý a nečetla jsem ho naposledy. Už se těším na další díly a asi jsem objevila další skvělou autorku. Jinak chemie mezi postavami byla skvělá a celkově vztah mezi nimi se vyvíjel během celého příběhu. Podle mého názoru nebylo nic uspěchaného.

Aurorita
26.11.2024 5 z 5

Tato kniha mě opravdu dostala. Příběh je sice klasické klišé, ale je napsaný tak dobře a čtivě, že vás prostě vtáhne. Navíc obě hlavní postavy jsou skvělé. Knihu doporučuji a nemůžu se dočkat dalšího dílu

pogmanka
25.11.2024 3 z 5

Šla jsem do toho trochu s obavami a ze začátku se to i potvrdilo. Nemohla jsem se začít, přišlo mi že postavy se vůbec nechovají na svůj věk. Postupem času jsem si ale asi zvykla nebo to začalo být nabité akcí a pak už jsem se začetla, přesto nemohu hodnotit lépe, čekala jsem víc.

MoniMonika
13.11.2024 5 z 5

Nelítostný princ od Sophie Lark je kniha, která vás doslova vtáhne do svého světa hned od prvních stránek. Tento příběh je plný napětí, vášně a temnoty, a dokonale balancuje mezi romantikou a tvrdou realitou. Hlavní hrdinové, každý se svými tajemstvími a jizvami, vás provedou bouřlivými emocemi – od vzrušení až po zoufalství.

Autorčin styl psaní je dynamický a syrový, což skvěle ladí s drsným tónem příběhu. Tento příběh není jen o lásce, ale také o překonávání minulosti a překážek, které nás svazují. Napětí mezi hlavními postavami doslova jiskří na každé stránce, a zvraty a odhalení přicházejí přesně ve chvíli, kdy si myslíte, že už vás nemůže nic překvapit.

Pokud hledáte knihu, která vás zavede do hloubky lidských emocí a nenechá vás chladnými, Nelítostný princ je tou pravou volbou. Připravte se na příběh, který vás zasáhne a zůstane s vámi dlouho po dočtení.

crazyslunicko
09.11.2024 5 z 5

To byl zajímavý námět. Prostředí nelítostné a drsné mafie, kde se bez lítosti vraždí, mrzačí lidi a mučí. Dohodnutý sňatek v této moderní době je taky hrozně zajímavé. Jak spojit dvě znepřátelené rodiny, dva lidi, kteří se nenávidí tak, že se snaží navzájem zavraždit. Začátek byl docela drsný. On teda i ten konec? O erotické části také nebyla nouze. Šílenců tam taky bylo dost. Ať už zhrzených milenců nebo mafiánů, kteří se neštítí ničeho..

helenkan
02.11.2024 3 z 5

Nejsem zrovna fanda mafie, ale docela jsem si tohle užila. Až na erotický části, ty jsem přeskakovala.

IrenaMikerová
30.10.2024 4 z 5

Já asi začnu Aidou, kterou jsem si zamilovala a moc mě bavila. Skvělá hlavní hrdinka, která se ničeho nebojí, nenechá si nic líbit a umí se o sebe postarat. Za mě Aida byla hvězda této knihy! Callum byl fajn asi? Takový nemastný, neslaný no. Milovala jsem jejich přestřelky a že byli vážně enemies to lovers. Ale musím říct, že mě teda více bavili jako enemies, protože mi tam mezi nimi něco chybělo a moc jsem jim tu lásku nevěřila. Jinak autorka píše fakt skvěle a další díly si určitě přečtu, protože mě ostatní sourozenci zaujali hlavně Nero.

NikyTaky
28.10.2024 3 z 5

Nemůžu říct, že bych z knížky byla úplně odvařená, nebylo to špatné, hlavní hrdinku Aidu jsem si zamilovala, nebyla to žádná padavka, ale skvělá a svéhlavá holka, která se o sebe umí postarat a nesedne si z nikoho na prdel. Chyběla mi trochu hmatatelnější chemie mezi hlavní dvojicí, což mi přijde škoda, na to v jakém prostředí se pohybují.
Neurazí nenadchne, 3*

Vendy1993
21.10.2024 4 z 5

Celkem super kniha a takové to klasické enemies to lovers a navíc z gangsterského prostředí což celému příběhu dodává na energii, zápletce i adrenalinu. Erotické části jsou hezky čitelné a není to ani moc a ani málo. Těším se na další díl.

Janoska
12.10.2024 4 z 5

Má první přečtená e-kniha. Jsem na rodičovské, takže jsem si e-knihu četla večer, pokaždé jak malý usnul.
Byla čtivá, bavila mě. Víc teda Callum. Baví mě celkově mafie, těším se na další díl, který si určitě přečtu.

Mishaacka
29.09.2024 5 z 5

Instagram misha_cte_eroticke.romany
erotická mafiánská romance
irská mafie
hate to love/ od nenávisti k lásce
enemies to lovers/ z nepřátelů milenci
dva znepřátelené klany
domluvený sňatek
hrdinka, která nejde pro ránu daleko
age gap/ věkový rozdíl 10 let
střídání pohledu Aidy a Calluma

Tak tohle byla pořádná jízda! S Aidou a Callumem jsem se bavila od začátku do konce. Pro někoho může být zklamáním, že se děj točí více kolem politických cílů, než mafie, ale mně to nevadilo.
Od prvního setkání lítaly mezi Aidou a Callumem blesky. Italský temperament vs irský? Dokonalé kombo!
Autorka píše čtivě a protože není kniha nějak extrémně dlouhá, tak vše pěkně šlapalo, děj byl svižný a tak jsem se ani chvíli nenudila.

Moje oblíbené dějové linky zaručily, že jsem si příběh zamilovala. Smála jsem se, když se ti dva do sebe pustili a nebyli si nic dlužní - např. depilace a oblek.

Pořádně to jiskřilo, takže jsem si erotiku užívala. Žádné sladké řečičky, ale živočišný a vzteklý sex, žárlivý sex = to je moje. A taky asi potřebuji limuzínu
PS : vulva patří na blacklist hned za broskvičky a mušličky, to mi vypaluje sítnici a nic erotického na ní není

Aida nebyla žádná mafiánská princezna, která se připravuje na svou roli manželky. Byla od rány, žila si podle sebe, pohrdala konvencemi a zbohatlíky. A do domluveného manželství rozhodně nevstupovala s pokorou. A od toho namyšleného zbohatlíka si rozhodně nenechá rozkazovat!
Aida byla hrdinka přesně podle mého gusta.

Callum, nejstarší syn nejbohatší mafie v Chicagu, se soustředit na politické cíle. Když mu ale dcera nepřítele podpálí knihovnu, vezme pomstu do vlasních rukou. Nakonec to dopadne tak, že se s tou potvorou musí oženit. Jeho vize? Zlomit a převychovat k obrazu svému. Skutečnost? Tvrdohlavá manželka, která s ním bojuje na každém kroku.

Těším se na pokračování, hlavně na příběhy bratrů.

Kristie_7
17.09.2024 4 z 5

Tak tohle nebylo vůbec špatné. :) Kniha není nijak obsáhlá. Má necelých 270 stran, takže ji slupnete jako nic.
Aida i Callum mi sedli. Oba paličatí, výbušní, arogantní a drzí. :D Oba dva byli nemlich to samé, takže se k sobě skvěle hodili. Ačkoliv je mezi nimi asi desetiletý věkový rozdíl, Aida si od Calluma nenechala nic líbil a dost často si na něj pěkně otvírala pusu. :D Což našemu příliš kontrolovanému a chladnému Callumovi pěkně cuchalo peříčka a bořilo jeho stoickou masku.
Ty jejich slovní přestřelky a chvíle, kdy chtěli jeden druhého zabít, nebo tomu druhému vážně ublížit, byly vážně vtipné.
Příběh je čtivý, děj poutavý, hlavní hrdinové sympatičtí, zápletka taky super… jediné mínus je, že kniha vážně není zrovna obsáhlá. Zrovna na takovém ději, jako zde, by se dalo vyrejžovat daleko víc. Působí to hrozně uspěchaně. Spousta míst, která by se dala perfektně rozvést a vysvětlit co, kdo, kdy, jak a proč… Např. zápletka s polskou mafií nebo Aidiným expřítelem. Zrovna u těhle dvou bodů jsem úplně lačnila po více informacích. A i ta romantická linka byla dost hrr… Od nenávisti k lásce jsme se překlopili tak rychle, že jsem ani nepostřehla, kdy nastal ten zlom. Takže toho uspěchaného děje je fakt škoda, jinak by kniha ode mě dostala plný počet, protože jsem se vážně nenudila. Za sebe určitě můžu knihu doporučit. :)

kniha_je_laska
30.08.2024 5 z 5

Další má dlouho plánovaná kniha je přečtená. Četla jsem ji jako e-knihu na dovolené, chvíli v buse, v nekonečných frontách – krátila mi dlouhou chvíli. A já jsem si příběh užila. Někdy mám obavu, že když má kniha málo stránek, tak tím bude trpět děj, popis, či postavy, ale to není případ této knihy.

Aida a Callum jsou členy znepřátelených mafiánských rodin, kteří se navzájem různě provokují, vyvolávají rozbroje, ale také kdy díky druhé straně někteří umírají. Po jednom incidentu se jejich otcové dohodnou, že tomu učiní přítrž tím, že se jejich rodiny spojí přes svazek manželský. S tím řešením naše hlavní dvojice nesouhlasí, jelikož jejich první setkání (to, díky kterému se dostali do této šlamastyky) nedopadlo nejlépe a ani jeden není ochotný ustoupit. Tím začínají různé naschvály, snaha o převzetí moci, a také odolávání tělesné touze, kterou v sobě nečekaně vzbuzují.

Proč jsem to tak dlouho odkládala? Kniha se skvěle četla. Bavilo mě to, byla to krátká jednohubka, na jejíchž stránkách toho autorka dala spoustu - byla tu krásná ukázka bratrské lásky, hašteření a různé naschvály až malé pomsty, humoru, mafie, akce, nepřátelství, vášně, rodící se lásky, budování důvěry... Ve svém žánru to splnilo to, co jsem od toho čekala - tedy oddechové romantické čtení - a ještě jsem se skvěle pobavila při spoustě scénách

kalinka99
22.08.2024 5 z 5

Mě se kniha líbila. Byla správně ztřeštěná. Klidně bych ji brala i delší s rozvinutější zápletkou v mafiánském prostředí.

Roux
20.08.2024 4 z 5

Pěkná knížka, která rychle ubíhá. Trošku mi vadilo chování Aidy, nevadí mi, že je nezkrotná a divoká... ale někdy z ní mám dojem rozmazleného fracka. A to mi vadí. Vadí mi to pokaždé, když čtu nějakou takovou knížku a ty holky se tam většinou chovají hloupě. Přitom by to šlo jinak.. jak už jsem psala - ať se zamilují, ať jsou nespoutané..... jen ne hloupé...

Celkově knihu hodnotím velmi pozitivně. Nenávisti v ní bylo tak akorát, než se z ní stane láska - za mě naprostý balanc. Trošku mě mrzí, že je kniha tak krátká a není tam více rozvinutý příběh s Řezníkem.

Mininka
16.08.2024 4 z 5

Tohle se mi líbilo. :) Nechyběla akce, taky jsem se zasmála nad hláškami postav, napětí i chemie mezi Aidou a Callem funguje, takže jdu na další díl!

karolly
07.08.2024 5 z 5

Mafianske romance prilis nemusim, ale toto me velice bavilo. Uz se tesim na dalsi dil. A to jsem podle knizniho designu soudila, ze to bude nejaka zahradnicka romance.
+ vekovy rozdil hlavnich hrdinu, ktery se mi u nich libil
+ ochrana hlavniho hrdiny hlavni hrdinkou a naopak
+ vedlejsi postavy
+ sarkasmus a naschvaly
+ popis drastickych scen mi prilis nevadil, u Lapeni mi to vadilo mnohem vice

dooky
25.07.2024 3 z 5

Četlo se to fajn, i když jsem měla hlavně ze začátku trochu problém s Aidou a jejím chováním, které mi přišlo až moc přes čáru a šílené. Knihu hodnotím jako dobrou rychlovku na jedno nebo dvě odpoledne, která splní účel, ale jedno přečtení stačilo a brzy propadne do propasti knih, které dobře poslouží, v tu chvíli mě bavily, ale budou zapomenuty.

petusska01
07.07.2024 3 z 5

Nepovedala by som o sebe, že som milovníčkou gangsterských/mafianskych romancí. Aj keď samozrejme, tvrdý chlapi majú niečo do seba. Callum bol viac menej biznismen, aj keď pre nelegálne praktiky nešiel teda ďaleko. No ale Aida bola trošku šialená s tou jej akoby mafiánskou povahou no. To, čo sa stalo Sebastianovi kvôli nej vo mne celkom dlho zostalo. Ale šak samozrejme, hate to love tu bol veľmi citeľný a dynamický, páčilo sa mi to, aj ich sex aj to mimo posteľné zbližovanie. K tomu teda tá gangsterská atmosféra a kniha bola veľmi akčná, dynamická aj napínavá. Určite nikoho neurazí a aj zabaví.