Sestřičky v nesnázích
Donna Douglas
Nemocnice Nightingale série
Se studentkami ošetřovatelství v prestižní londýnské nemocnici Nightingale se život nemazlí. Jejich učitelky a vrchní sestry mají vysoké požadavky a žádné slitování s mladými děvčaty. A to se musí naše přítelkyně potýkat i s osobními problémy. Violet je zde nová a okamžitě k sobě přitáhne pozornost. Co skrývá? Dora má zlomené srdce z rozchodu s Nickem, ale zaujme ji jiný příchozí pacient. A Millie je také rozpolcená mezi dvěma muži a dvojí budoucností, která se jí nabízí.... celý text
Stejně jako první díl mne kniha nezklamala. Příjemné oddychové čtení. Velmi čtivě napsáno. Konec samozřejmě navnadí čtenáře na další díl, no snad se ho brzy dočkáme.
Sestřičky opět nezklamaly, moc hezky se četly. Tentokrát nechybelo napětí v podobě nové noční sestřičky, které jsem držela pěsti, aby vše zvládla. Mrzelo mě, že Dora zase nenalezla svoje štěstí v lásce, snad další díly budou k ní milosrdnější, moc bych jí to přála.
Dlouho jsem se chystala, že si přečtu první díl, ale je stále půjčený. Tak jsem sáhla po druhém. No, upřímně, nijak uchvácena jsem nebyla. Zápletka s Violet měla přitažený konec, ostatní figury nijak nepřekvapily. Jediná sympaťanda byla paní Maud. Doufala jsem ve víc nemocničních "reálií". Myslím, že se mi Sestřičky brzo vykouří z hlavy a první díl už shánět nebudz.
Výborné pokračování... Všechny dějové linky jsou zajímavé... Snad se dočkáme všech pokračování...
Me se kniha libila.Prijemna zmena po vsech tech krimi.Jen jsem zvedava kolik dilu se u nas prelozi,jelikoz jich je celkem 9 a myslim ze bude i 10 :-)
přátelství pro ženy zdravotní sestry nemocnice, špitály ošetřovatelství studium a výuka
2017 | Sestřičky |
2018 | Sestřičky v nesnázích |