Můj skotský hrdina
Suzanne Enoch
Neobyčejní hrdinové série
Ošlehaný skotský horal Graeme myslí jen na jedno – postavit se proti hrůzostrašnému Angličanovi Lattimerovi a za odměnu získat dost peněz, aby mohl bezstarostně žít. Když ale jeho nezdární mladší bratři překročí všechny meze a unesou jednu mladou ženu na cestě k Lattimerovi, musí Graeme zasáhnout. Nemůže dámu vrátit, aby se jeho příbuzní nedostali do nesnází. A když vám do klína spadne takhle krásná slečna, je těžké ji jen tak pustit… Marjorie by měla být vyděšená, když ji zajmou skotští lumpové, ale těžko žít v hrůze, když je váš věznitel ďábelsky hezký a představuje tak hříšné pokušení jako Graeme. Nemůže zůstat po jeho boku věčně – aťsi se jí při té představě rozbuší srdce sebevíc – ale Graeme má zřejmě jiné plány. Tenhle hříšný Skot ji chce svést a nemá v plánu přestat, dokud se neocitne v jeho náručí… navždy…... celý text
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 2019 , BaronetOriginální název:
My One True Highlander, 2017
Druhý díl série mě mile překvapil. Líbil se mi víc, než ten úvodní. Občas mě štvalo jisté přesvědčení hlavní hrdinky o tom, jak se má chovat pravá dáma ...
„Marjorie,“ zašeptala, jeho písmo bylo pevné a překvapivě elegantní, „jednu noc jsem tě nazval mo boireann leòmhann. Znamená to ‚má lvice‘. Hádám, že když jsem tě urazil anglicky, měla by následovat lichotka také v angličtině. Patříš sem, do Lvího doupěte. Dokud tady setrváš, budu ti to i nadále připomínat. Třeba mi jednou uvěříš. Tvůj Graeme.“
tento dil byl skvělý i vsichni bratři,hlavně ten nejmladši hrdina a ochranař :) a jak Ree měla tu svou řeč ke koneci to bylo skvěle.
Čekala jsem něco podobného jako byla série Skandální Skotové a byla jsem zklamaná.Nebylo to špatné,ale úrovně Skandálních Skotů to nedosáhlo.Bohužel
Ďalšie oddychové čítanie. Lepšie ako prvý diel. Koniec trochu rýchly, takže epilóg by bol plus.
Tato část sa mi líbila více, ale zase moc rychlo ukončené. Som zvědavá na další díl......
2. díl série Neobyčejní hrdinové byl prima. Mám trošku slabost pro tyto skotské romance a zrovna tato byla určitě povedená. Bylo to milé, místy vtipné čtení, malého Connella, milovníka zvířátek jsem si oblíbila... Ještě mě čeká Ďábel ve Skotsku a už se na tu pohodovku těším !
Docela jsem se bavila. Rozhodně více než u předešlého dílu. Všechno to vzrušení okolo únosů a ten chaos na panství. Ree byla fajn, kluci mě bavili a Graeme byl zajímavý. Nevadilo by mi více číst o tom, jak se seznamovali a upevňovali vztahy mezi všemi zmíněnými, ale i tak to bylo fajn. Konečná -velmi diplomatická- “bitva” byla trochu zklamáním, ale i požehnáním. Určitě mi velmi chybí epilog, ostatně jako u všech ostatních knih.
Moc jsem se na druhý díl těšila a jsem nadšená. Úplně jsem se do tohohle příběhu hnedka zamilovala. Marjorii jsem si hned oblíbila. Už se těším až si přečtu další díl. Knížku velmi doporučuji.
Dobrý diel, zábavnejší a zaujímavejší než prvý v sérii. Obecne ma dejom bavil asi najviac z posledných x kníh, ktoré som od autorky čítala. Malo to spád, vtip, sympatických hrdinov, veeeelikánsku porciu iskrenia a maximálne príjemné vedľajšie postavy, od rozkošných bratov hlavnej postavy, až po úmornú gardedámu. Spokojnučko, dúfam, že posledný diel bude rovnako dobrý.
Taková příjemná odpočinková kniha. Za mě celkem dobré čtení, když si chci vyčistit hlavu.
Ještě lepší a zábavnější než první díl. Opět příjemná odpočinková četba, romantika ze skotské vysočiny.
Po shlédnutí seriálu Cizinka a přečtení prvního dílu stejnojmenného seriálu jsem měla trochu obavy, jaká knížka bude, jestli se Cizince nebude až moc podobat. Hlavní hrdina mi vzhledově přišel úplně stejný jako v Cizince (Jamie), ale vůbec mi to nevadilo :) příběh byl pěkný, chvíli mi trvalo, než jsem se začetla, ale pak to byla moc pěkná knížka. Taková oddechovka :)
Oproti prvnímu dílu je to trochu slabší, ale pořád se to čte moc dobře. Zajímavý je náhled na situaci Marjorie v Londýně, kdy ani bratrův titul nedokáže přispět k jejímu přijetí do vysoké společnosti. Zápletka s Graemovými bratry se mi zpočátku jeví trochu přehnaná, ale další vývoj vede k docela vtipným situacím a, samozřejmě, ke sblížení obou hrdinů.
Příjemně se četlo, zajímavý příběh, vtipné scény, ale ten konec by se mohl trochu rozvést, přišlo mi to najednou takové useknut....
Ale jo, ty čtyři hvězdičky dávám...ale spíš za humorné scénky s malým Connellem, ty byly povedené, stejně tak vykreslení povahových rysů skotských horalů. On i ten příběh by byl super, ale ten náhle utnutý konec? To je škoda - spravil by to alespoň epilog, ale to ne...jeden vehementní proslov a konec.
No proč ne, tyhle zrzavý, urostlý horaly v kiltech ;-). Nenáročné čtení, které příjemně plyne a vy se jen tak zasníte...
Super. Dobře se to čte, žádné nudné pasáže, humor a dobrodružství.. Těším se na další dil..
2006 | Lekce lásky |
2010 | Pokořený svůdce |
2008 | Plamen v srdci |
2011 | Anglický hrdina |
2009 | Hříšné tajemství |
Skoro lepší, než první díl. Trocha předsudků a zastrašování. Trocha skotské zimy. Neuvěřitelně roztomilý Connell a dva zamilovaní paličáci.