Můj skotský hrdina přehled

Můj skotský hrdina
https://www.databazeknih.cz/img/books/39_/397239/bmid_muj-skotsky-hrdina-RBr-397239.jpg 4 99 99

Neobyčejní hrdinové série

Ošlehaný skotský horal Graeme myslí jen na jedno – postavit se proti hrůzostrašnému Angličanovi Lattimerovi a za odměnu získat dost peněz, aby mohl bezstarostně žít. Když ale jeho nezdární mladší bratři překročí všechny meze a unesou jednu mladou ženu na cestě k Lattimerovi, musí Graeme zasáhnout. Nemůže dámu vrátit, aby se jeho příbuzní nedostali do nesnází. A když vám do klína spadne takhle krásná slečna, je těžké ji jen tak pustit… Marjorie by měla být vyděšená, když ji zajmou skotští lumpové, ale těžko žít v hrůze, když je váš věznitel ďábelsky hezký a představuje tak hříšné pokušení jako Graeme. Nemůže zůstat po jeho boku věčně – aťsi se jí při té představě rozbuší srdce sebevíc – ale Graeme má zřejmě jiné plány. Tenhle hříšný Skot ji chce svést a nemá v plánu přestat, dokud se neocitne v jeho náručí… navždy…... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Baronet

My One True Highlander, 2017

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Můj skotský hrdina. Přihlašte se a napište ho.

Senza Jenka
05.05.2024 4 z 5

Skoro lepší, než první díl. Trocha předsudků a zastrašování. Trocha skotské zimy. Neuvěřitelně roztomilý Connell a dva zamilovaní paličáci.

Lena79
21.01.2024 5 z 5

Druhý díl série mě mile překvapil. Líbil se mi víc, než ten úvodní. Občas mě štvalo jisté přesvědčení hlavní hrdinky o tom, jak se má chovat pravá dáma ...

petulkapeta
11.09.2021 4 z 5

„Marjorie,“ zašeptala, jeho písmo bylo pevné a překvapivě elegantní, „jednu noc jsem tě nazval mo boireann leòmhann. Znamená to ‚má lvice‘. Hádám, že když jsem tě urazil anglicky, měla by následovat lichotka také v angličtině. Patříš sem, do Lvího doupěte. Dokud tady setrváš, budu ti to i nadále připomínat. Třeba mi jednou uvěříš. Tvůj Graeme.“

tento dil byl skvělý i vsichni bratři,hlavně ten nejmladši hrdina a ochranař :) a jak Ree měla tu svou řeč ke koneci to bylo skvěle.

Knižní novinky (11. týden)

10.03.2019

Kniha Můj skotský hrdina v seznamech