Nevařte podle kuchařek
Roman Uhrin , Halyna Uhrin
Chybí Vám inspirace při tvorbě receptů anebo informace z oblasti výživy? Rádi jíte a chcete vědět, které hodnotné prvky vaše jídlo obsahuje? A nakonec - chcete, aby vaše jídlo a životní styl nebyly zdrojem vašich nemocí, ale základem vašeho zdraví? Komplexním pohledem na tato témata se zabývá šéfkuchař a lékařka, pro které se zdravá výživa stala nejen součástí výkonu práce, ale také proiritní zájmovou oblastí. Kromě cenných informací o nutriční rovnováze, trávicím systému anebo problému nadbytečných kil kniha nabízí téměř 270 receptů s nulovým obsahem cholesterolu, které vás prakticky zasvětí do tajů vegetariánské kuchyně. Dále vám pomůže otestovat váš osobní životí styl a nabízí výživovou tabulku doporučených potravin. Závěr knihy pojednává o dalších nevýživových faktorech, které společne s výživou představují tu nejlepší variantu pro lidské zdraví. Autoři věří, že kniha může výrazně pomoci v osobním boji proti civilizačním nemocem. Proč to nezkusit, jestliže jde o kvalitu života - a možná o život samotný?... celý text