Prostopášník
Liz Carlyle
Nevilleovi série
< 3. díl
Kieran, baron Rothewell, se vyhýbal pozlátku společenské smetánky. Preferoval nebezpečné kratochvíle ve společnosti kurtizán. Minulost mu přinesla jenom utrpení, proto se o nic a o nikoho nezajímá. Jak by ale mohl odolat sázce, kterou mu navrhl prostopášný hrabě de Valigny?
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 2013 , MOBA (Moravská bastei)Originální název:
Never Romance a Rake, 2008
Najlepšia kniha série. Romantika, spomienky na minulosť a prekvapivý záver. Obálka navádza skôr na knihu zo súčasnosti, nejako mi nepasuje k tejto sérií.
Tato kniha pro mě byla velmi milým překvapením. Nejen, že byla příjemně romantická, ale i poměrně vtipná. Všeho tam bylo tak akorát. Užijete si napětí, lásku, romantiku, křivdy minulosti a samozřejmě i ten humor a přitom je to všechno ještě v rámci únosnosti, takže vás to jako celek baví a nenudíte se. Pokud máte rádi žánr historických romancí, tak tuto knihu rozhodně nevynechejte. :)
Tak to nejlepší nakonec. Poslední kniha od této autorky přečtena a musím přiznat,že asi nejhezčí. Trošku se tu vyskytl i můj oblíbený Kembl,co víc si přát. Možná samostatnou knihu jen o Kemblovi,to bych brala.
Já se ráda přidávám k těm co dali této knize plný počet hvězdiček, od této autorky jsem četla hodně málo knížek,ale tahle mě chytla a četla jsem dokud jsem nedočetla.Koupila jsem si ji,až když mi kamarádka řekla ,že se jí moc líbila a říkám čtěte.
Mně tato kniha moc nenadchla, rozhodně se dala číst, to ano, ale něco mi tam prostě chybělo.
2005 | Smlouva s ďáblem |
2006 | Láska a hřích |
2005 | Tajné touhy |
2010 | Jeden malý hřích |
2013 | Prostopášník |
Pěkná romantická oddechovka, místy vtipná, místy romantika, zvraty v osudu. Dotvořila předchozí dva díly.
Nicméně mám malinko výhrady k paní překladatelce, v prvním díle je Martinique chlapec a tady je to žena. Navíc v prvním díle si sourozenci tykají a tady si vykají. Že by je tak zkostnatěla Anglie?
Za to ovšem autorka nemůže a její knihy stojí za přečtení.