Smlouva s ďáblem přehled
Liz Carlyle
Lorimerovi série
< 3. díl
Rok 1829. Aubrey Montfortová se vydává za ovdovělou hospodyni. V zoufalé snaze udržet si své nové místo - a svá tajemství - promění zpustlý zámek Cardow ve výnosný majetek. Brzy potom, co se po letech nepřítomnosti vrátí její zaměstnavatel, lord Walrafen, domů, na ni však padne podezření z vraždy. Jiskry a blesky lítají, kdykoliv se s mladým earlem setká, ale přesto pro ni znamená jedinou naději. Walrafen se jen neochotně vrací do domu, kde strávil dětství a který si oškliví. Na zámku prý straší - ale ten, kdo zabil jeho strýce, nebyl duch. Zavraždila ho krásná kastelánka? Přinejmenším ta osoba lže - na to má earl důkaz. Celá pravda je však taková, že je k této ženě přitahován vášní tak prudkou, že podobnou nikdy nepoznal.... celý text
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 2005 , MOBA (Moravská bastei)Originální název:
A Deal with Devil, 2004
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Smlouva s ďáblem. Přihlašte se a napište ho.
Krásná pohádka pro dospělé s tajemstvím, které se velmi pomalu odkrývá a dere na svět. Stejně tak jako i láska mezi hlavními hrdiny. Velmi svérázná mladá žena a bohatý hrabě k sobě hledají cestu i porozumění toho druhého.
Není to nic světoborného a motivem něco neznámého, přesto jsem si čtení užila a odreagovala se. Řadím do červené knihovny, kterou občas neuškodí nikomu si ji přečíst.
Kniha splnila očekávání, romantika, vášnivé vsuvky, detektivní zápletka. Čte se příjemně, taková předvídatelná milá oddechovka.
Kniha Smlouva s ďáblem v seznamech
Anglie 19. století útěk romance historické romance
2005 | Smlouva s ďáblem |
2006 | Láska a hřích |
2005 | Tajné touhy |
2010 | Jeden malý hřích |
2013 | Prostopášník |
Zbytečně natažené. Vývoj vztahu bleskový. Do postele ji tak trochu dotlačil.