Nočný lovec

Nočný lovec
https://www.databazeknih.cz/img/books/44_/447312/bmid_nocny-lovec-Iw8-447312.jpg 5 3129 3129

Robert Hunter série

Do losangeleskej okresnej márnice privezú telo neznámej ženy. Príčina jej smrti je záhadou. Nijaké jasné stopy, len hrubá niť, ktorou páchateľ zašil obeti najintímnejšie partie. Patológa však najviac zaskočí ohavný predmet, ktorý vrah zanechal v jej tele. Predmet, kvôli ktorému detektíva Roberta Huntera zo zvláštneho oddelenia vrážd stiahnu z iného prípadu, aby sa ujal vyšetrovania. O niekoľko dní nato sa nájde ďalšie telo. Aj táto žena má v sebe zašitý bizarný, dômyselne zhotovený predmet. A zďaleka nie je vrahovou poslednou obeťou. Keď pri pátraní Hunter narazí na prípad zmiznutej ženy, ktorú hľadá ostrieľaná súkromná vyšetrovateľka Whitney Myersová, dospeje k podozreniu, že páchateľ svoje obete unáša a drží ich nejaký čas v zajatí, než ich napokon zabije. Hunter sa čoskoro ocitá v honbe za vrahom, ktorý ho šokuje svojou brutalitou – fanatickým lovcom s desivým tajomstvom, ktorý sa nezastaví, kým každá z jeho obetí nespozná krutú pravdu.... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi Thrillery
Vydáno: , Aktuell

The Night Stalker, 2011

Blaufik
17.10.2017 5 z 5

Rozhodně doporučuji. Pokud snesete popisy brutálnějších vražd a autora ještě neznáte, tak jej vyzkoušejte, troufám si tvrdit, že se z vás stane další fanoušek, který bude netrpělivě vyhlížet další díl z této bombastické série.

aja0661
13.10.2017 5 z 5

Brilantne napsany thriller. Pri cteni mi behal mraz po zadech, byly mista kdy jsem s hruzou vyjekla: coze??? To snad ne??!! Prvni vecer jsem musela projit cely byt, jestli se nekde tohle monstrum neskryva...naprosto uzasna knizka, ktera se mi zcela jiste vryje do pameti. Chystam se na dalsiho Cartera a budu doufat, ze bude podobne ladena...za me 5*

Didi15
10.10.2017 5 z 5

jednoduše skvělé. Není třeba nic jiného dodávat.

harena
09.10.2017 5 z 5

Opět úžasný příběh, šílený vrah a skvělý Hunter a Garcia. Čtivé, napínavé a hodně morbidní. Promyšlené zápletky, stupňované napětí a já obdivuji autorovu fantazii, jak umí popsat vrahovo šílené, maniacké chování. Uf, po krátké pauze si přečtu ještě poslední knihu, která mi schází.

BlackWidow
08.10.2017 5 z 5

Výborná kniha,jako všechny předešlé,které jsem zatím četla. Nešlo se odtrhnout od děje,byť byly vraždy docela brutální. Ale Hunter i Garcia byli zase jako obvykle výborní. Jen mě dost mrzela ta neplánovaná vražda osoby,která mi byla také hodně moc sympatická. Ti kteří četli první dva díly,jistě ví, o kom je řeč. Takže nádech a hurá na další díly,které již čekají na přečtení. :-)

ivana1975
07.10.2017 5 z 5

Ano, ano a este raz ano. Budem sa opakovat, ale ja zboznujem jeho knihy. Je tam vsetko co by malo byt.

bydžounek
07.09.2017 5 z 5

série detektiva huntera mě velmi zaujala, doporučuji

Vesina
25.08.2017 5 z 5

Třetí kniha od tohoto autora a jsem nadšená !! Miluju jeho knihy !! Hned jsem začala číst další....... musím je přečíst. Všechny !!

keiko33
23.08.2017 5 z 5

Tak to bola pecka. Zatial najlepsia zo serie. Tu mi fakt vadila len jedna vec, a to doktorova smrt. Ako postavu som ho mala rada a nezasluzil si taku smrt. Napinave od zaciatku az do konca. Pri tejto knihe som mala poriadne zimomriavky. Az som podskocila pri vete "Zabudla si sa pozriet pod postel". A ten koniec v opustenej budove? Ani som nedychala pri citani. Vraha som uhadla az tesne pred koncom a motiv bol fakt nieco. Proste psycho. To vymysli len genialny mozog a to Carter je. A konecne sa Garcia trochu predviedol a ukazal, ze na svojom mieste, nieje len pre paradu. Taak a teraz huraa do pokracovania.

Magikatrina
10.08.2017 4 z 5

Zezačátku jsem se trochu ošívala, po Popravčím, už jsem si nebyla jistá, jestli se mi další díly budou taky tak líbit. Díky bohu, že jsem knihu nakonec dočetla, rozuzlení bylo skvělé, byť bylo trochu předvídatelné, kdo za vraždami stál.

Kačen
08.08.2017 5 z 5

Chris Carter mě vážně baví.. toto je třetí kniha, kterou jsem od něj četla a čte se opravdu sama..Výborné, napínavé a mrazivé.

JPBelmondo
06.08.2017 5 z 5

Moje první setkání s tímto autorem a hned příjemné překvapení. Už dlouho jsem se tak nebála. Je vidět, že autor je v tomto směru mistr. Vše popisováno výstižně a stručně bez zbytečných jiných časových dějů, kapitoly kratší, což mi naprosto vyhovuje. Kniha je šokující, napětí se neustále zvyšuje, ke konci už jen nedočkavě hltáte konec. Hunter s Garciou jsou parťáci sympaťáci. Prostě výtečná detektivka. Těším se na další.

Irika
01.08.2017 4 z 5

Autor se drží podobné linie, jako v předchozích dílech. Kniha se mi i tentokrát líbila, je srovnatelná s předchozími ze série. Doufám, že příští tituly budou třeba trochu nápaditější, asi si teď ale dám od Huntera menší pauzu.

pavlinka0250
01.08.2017 5 z 5

Prostě a jednoduše, opět dokonalost.
Víc není třeba dodávat :-)

Barbarella13
22.07.2017 4 z 5

Po prvních dvou dílech, které mi přišly dějově dost podobné a uměly šokovat jen svou brutalitou jsem chtěla zkusit i třetí díl. Ten byl opravdu jiný (vraždy stejně kruté) a musím říct, že jsem se u něj opravdu hodně bála. A to nejen protože jsem ho četla někde v horách v chajdě bez signálu a bez lidí a záchodem venku, ale především díky vrahově výběru obětí. Takže jsem pak honem musela přesedlat na zamilované romány. :)

Lucibuska
14.07.2017 5 z 5

Druhá kniha této serie, kterou jsem přečetla. A opět mě tento autor přesvědčil o tom, ze je v tomhle žánru mistr. U žádné jiné knihy stejného žánru jsem se tolik nebala, jako u jeho knih. Konkrétně u této jsem se bála, ale i brecela. (SPOILER: zneuzivany desetiletý chlapec, který chtěl skočit, ale nakonec zemřel omylem a pak také situace, kdy se desetiletý Andrew díval na rodiče a otec v poslední vteřině zahlédl, ze se syn dívá.). Opravdu se mi dlouho nestalo, aby ve mě kniha vyvolala tolik emocí. A také musím vyzdvihnout jak jsou napsané kapitoly. Jsou krátké, stručné a fakt je to přesně tak, jak mi vyhovuje. Kniha je čtivá, napinava a udrží u deje. Knihu jsem přečetla během jednoho dne. Nemohla bych jit spát s tím, ze bych nevěděla kdo, co, jak a proč. :-)) Rozhodne sahnu i po všech dalších knihách od tohoto autora.

martina2704
14.07.2017 5 z 5

Bavila mě o trošičku míň než předchozí, ale i tak je to skvělá knížka a Hunter s Garciou opět nezklamali (SPOILER - a jsem ráda, že to tentokrát neodnesl Garcia :D). Na Carterovi mě hrozně baví způsob, jakým staví jednotlivé kapitoly, jsou stručné, dokáží udržet pozornost a hlavně vás nenechají knížku odložit. A v tomhle díle se mi hodně líbily flashbacky a to, že jsme se zase dozvěděli něco málo o Hunterově minulosti. Takže hurá na další díl :)

Bonifác
08.07.2017 5 z 5

Noční lovec je má první kniha od tohoto autora a musím rozhodně říct, že ne poslední. Pokud budou všechny ostatní minimálně stejně tak dobré, mám se na co těšit :-).
Děj měl spád, zápletka byla opravdu originální a musím přiznat, že někdy jsem se opravdu bála. Takže za mě čistých pět hvězd.

konicekbily
30.06.2017 4 z 5

Hodně napětí, zamotaná zápletka, dramatické čtení, stupňovaný thriller a nečekaný závěr. Tak píše oblíbený autor a na další skvělé knize od Carter je zase znát, jak předem autor má v hlavě srovnaný příběh, a potom píše neuvěřitelné smyčky, až se tomu divíme jak na to přišel.

ewisek22
25.06.2017 5 z 5

Takže opět trapně za Pět:) Nemůžu vytknouti vůbec nic - jednoduše Chris umí a umí to velmi dobře napsáti:)