Nudle
Tomáš Kalina
Rychlé, jedlé a chutné - to jsou nudlové recepty. Když se navíc inspirujeme japonskou, thajskou, čínskou či evropskou kuchyní, neustále objevujeme a vytváříme nové kombinace chutí. Fantazii se vůbec meze nekladou a mnohdy nás hotové jídlo přímo překvapí. Dokládá to 30 osvědčených receptů v českém a anglickém jazyce od zkušeného šéfkuchaře z mezinárodního hotelu.... celý text
Přidat komentář
Štítky knihy
Autorovy další knížky
2009 | Nudle: 30 nejlepších receptů z mezinárodní kuchyně |
2016 | Teória lode |
2018 | Diagnostika a údržba lodných zariadení |
Tomáš je rozhodně super šéf,kuchař a i super kamarád.
Není nad super kolektiv,vařit je pak jedna radost :-)
(s úsměvem a se smíchem jde všechno líp,viď Tome?haha)
V knize najdeme jak vařit nudle,produkty a suroviny,které je potřeba k receptům.
U každého receptu je barevná fotografie přes celou stranu ,postup a i gramáž použitých surovina nakonec tip čím je recept ještě chutnější nebo zajímavější.
Všechny recepty stojí za vyzkoušení,ale moje srdcová záležitost je rozhodně Khao soi a polévka Sukiyaki(miluji ostrá jídla)