O labužnictví
Jean Anthelme Brillat-Savarin
O labužnictví - fyziologie chuti
Literatura naučná Kuchařky
Vydáno: 1994 , NLN - Nakladatelství Lidové novinyOriginální název:
Physiologie du gôut, 1987
více info...
Přidat komentář
25.04.2015
Ľutujem Vás,
Grécke ženy, hoci slávny sochári zvečnili vaše ladné tvary na závisť dnešných krásavíc... Možno ste uz poznali medovník, no Vaše ústa nikdy nepocítili krehkost vanilkových zákuskov!
Ľutujem Vas,
Vznešení hradní páni, ktorí ste medzi križiackymi výpravami pozdvihli svojích almužníkov aj pážatá... Neochutnali ste však lahodné piškóty ani makaróny!
Milujem aj takéto knihy (z výpredaja 90-tych rokov). Kopa krásnych a hodnotných kníh, za pár korún československých :)