Jeho banán

Jeho banán
https://www.databazeknih.cz/img/books/42_/426978/bmid_jeho-banan-43m-426978.jpg 3 1751 1751

Objekty touhy série

1. díl >

Můj nový šéf má rád pravidla. Jedno z nich si ale nikdo netroufne porušit... Nesmí se mu sahat na banán. Jako vážně. Tenhle chlápek je závislej na draslíku nebo co. Jasně, že jsem si na něj sáhla. Jestli to chcete rozebírat do detailu, ve skutečnosti jsem si ho i strčila do pusy. A co je ještě horší? Sežvýkala jsem ho… a polkla. Já vím. Pěkně zlobivá holka. A pak jsem ho uviděla. Možná byste tomu nevěřili, ale když se člověk dusí něčím banánem, neudělá to na jeho majitele zrovna ten nejlepší první dojem.... celý text

Literatura světová Pro ženy Erotika
Vydáno: , Kontrast

His Banana, 2018

krevetka79
16.02.2021 5 z 5

Prima oddechová jednohubka, ve které nechybí humor a troška sexu :-)

evik2710
15.02.2021 3 z 5

Slabší oddechovka ale čtivá

honza0876
14.02.2021 5 z 5

Jestli čekáte nejnovější poznatky z astrofyziky asi jste šáhli vedle. Jestli se chcete trochu pobavit a vzrušit tak sáhněte po Jeho banánu. Dávám plnej počet a není to jen můj názor. Dobře se nás bavilo víc,mezi kterými kniha putovala.

Pilulka89
09.02.2021 2 z 5

Svižný, trapný, a až moc okatě podobný Padesáti odstínům šedi. 2* za skvělou propagaci knihy.

ovecka535
08.02.2021 3 z 5

Nenáročná kniha na odpoledne. Pár úsměvných kousků od hlavních hrdinů, jinak nic moc.

AliceTief
08.02.2021 3 z 5

Taková pohodová, oddechovka, trocha srandy, nic extra ale večer to pokryje :-)

Bad-wolf
03.02.2021 2 z 5

Bohužel tato kniha měla opravdu povedený marketing, který ale bohužel slibuje více než je kniha schopna nabídnout. Pokud od knihy moc neočekáváte, můžete si knihu přečíst, třeba vás nakonec zaujme, vyloženě špatná není. Ale pokud máte určitá očekávání, tak na čtení této knihy zapomeňte, protože budete spíše zklamáni. Já hodnotím 3* - není to vyloženě strašné, číst se to dá, ale je to prostě takový průměr...

Janík511
02.02.2021 3 z 5

Taková nenáročná jednohubka bez nějakého výrazného děje. Četla jsem lepší oddychovky. Takhle tolik nezaujala.

andy_nejedla
20.01.2021 5 z 5

Příjemná oddechovka na pár hodin, už se těším, až si přečtu třešničky.

anna7852
19.01.2021 1 z 5

hmm,tak na to jak jsem se na to těšila kvuli popisu - přišlo zklamání :-(
Za mě pomalý rozjezd a ještě nudný,pak trochu čehosi a skoro konec.
No dočetla jsem s přemáháním
Není to ten druh knihy který obvykle vdechnu

Broňa22
17.01.2021 1 z 5

Proboha proč?! Zvládla jsem to s přemáháním do šedesáté strany a vzdala se. Tolik trapnosti, nelogičnosti a hloupých rozhovorů jsem naposled zahlédla v nějaké béčkové, ne-li céčkové americké komedii pro puberťáky. Takže za mě ne, ani jako oddechovka. Nebylo nic, co by mě nutilo knihu znovu otevřít a vrátit se k ní.

MartikB
16.01.2021 3 z 5

Pěkná oddechová literatura. První díl ze dvou od Penelope Bloom. Vtipná kniha, dobře a rychle se čte, stejně jako pokračování JEJÍ TŘEŠNIČKY.

NicaCola
13.01.2021 4 z 5

Oddechovka, od které jsem čekala přesně to, co jsem dostala :)

MagicKleeo
10.01.2021 2 z 5

Opravdu vtipný začátek. Příběh mi přišel předvídatelný, ale byla to oddychovka, co se dá během chvíle přečíst. Připomínalo mi to 50 odstínů, i když ve velmi zkrácené formě.

JanaDor
09.01.2021 4 z 5

Vtipný, čtivý romantický příběh, s nádechem erotiky, určený k odreagování. Každá kniha má svůj žánr a od tohoto čekám odpočinek, romantiku a pohádku - tedy dobrý konec. Splněno.

Nika30
07.01.2021 2 z 5

Prokousat se začátkem bylo náročné. Oddychovka. Neurazí, nenadchne. Jen ta hra se slovíčky lehce pobaví.

betule3
07.01.2021 3 z 5

Klasika svého žánru - předvídatelný děj, čtivost, nenáročné čtení. Příběh byl plný sarkasmu a dvojsmyslů, což mě vždycky hrozně baví. Žádné velké překvápko se nekonalo, ale jako oddychové čtení je to super.

petkasable
07.01.2021 4 z 5

Moc vtipné, i když konec trochu předvídatelný.

lost.in.books
05.01.2021 4 z 5

Hodnocení: ze začátku ,když jsem si všimla,že nějaký takovýto titul existuje mě od četby odradil název knihy ,ale jakmile jsem knihu spatřila na webu naší knihovny,tak jsem si řekla že jí dám přece jen šanci . A udělala jsem dobře.
Jeho banán je román plný sarkasmu, romantiky a dvojsmyslů-jedná se o takové odlehčené letní čtení na pár dní ,ne-li na jeden den pokud čtete rychleji než já . Zároveň se zde vyskytuje ne taky komplikovaná zápletka a člověk má tušení,jak kniha skončí ale pokud chcete něco nenáročného a máte rádi sarkasmus a dvojsmysly ,tak Jeho banán je kniha pro Vás .
Musím říci,že hlavní hrdinka Nataša mi celkem lezla na nervy a trvalo mi déle ,než jsem si na její osobnost zvykla. Za to Bruce jsem si oblíbila ihned od začátku - mám celkově ráda takové ty postavy ,které jsou ze začátku uzavřené okolnímu světu a působí nevrle, ale později se o nich dozvídáme věci ,které by nás někdy ani nenapadly . Celkový nápad s tím banánem byl skvělý . Co se týče stylu psaní, tak ten mi celkem vyhovoval, kniha byla psána nenáročným nespisovným jazykem,který se ke knize strašně moc hodil. Autorka to s humorem
doopravdy umí , pokud hledáte něco odpočinkového a vtipného s ne tak výraznou zápletkou,tak je to kniha pro Vás!

Alh23
03.01.2021 5 z 5