Obrazová kuchařka
Anna Vydrová
Na každé barevné fotografii naleznete oběd s třemi chody: polévka nebo předkrm, hlavní, většinou masité jídlo, zákusek nebo moučník. Na to navazují tři předpisy s rozpočtem pro čtyři osoby. U každého jídla je současně uvedena jeho energetická hodnota v joulech. První české vydání.
Přidat komentář
líbí se mi ,že recepty ,které chci vyzkoušet si mohu prohlídnout , často na to dám a ještě jsem se nezklamala,jednoduchý popis se mi taky líbí .
Velmi pěkná a mnou velmi oblíbená kuchařka. Mám jí od roku 1985, zdokonalila jsem na ní svojí slovenštinu, byla to jedna z prvních kuchařek, která měla každý recept nafocený.
Netradiční řazení receptů - jsou složeny vždy do kompletního menu, takže na jedné dvoustraně jsou recepty pro celý oběd (předkrm, polévka, hlavní chod, zákusek). Pro začínají kuchařinku naprostý poklad!
Autorovy další knížky
1987 | Svetová kuchárka |
1991 | Obrazová kuchařka |
1978 | Malá svetová kuchárka |
1982 | Varíme v prírode |
Mám plno kuchařek, různých. Tuhle jsem dostala jako nevěsta někdy v roce 1990 a používám ji dodnes. Klasická jednoduchá, ale i složitější jídla s fotkama. Cokoliv jsem z toho uvařila, bylo dobré. Doporučuji.