Obrazová kuchařka
Anna Vydrová
Na každé barevné fotografii naleznete oběd s třemi chody: polévka nebo předkrm, hlavní, většinou masité jídlo, zákusek nebo moučník. Na to navazují tři předpisy s rozpočtem pro čtyři osoby. U každého jídla je současně uvedena jeho energetická hodnota v joulech. První české vydání.
Přidat komentář
líbí se mi ,že recepty ,které chci vyzkoušet si mohu prohlídnout , často na to dám a ještě jsem se nezklamala,jednoduchý popis se mi taky líbí .
Velmi pěkná a mnou velmi oblíbená kuchařka. Mám jí od roku 1985, zdokonalila jsem na ní svojí slovenštinu, byla to jedna z prvních kuchařek, která měla každý recept nafocený.
Netradiční řazení receptů - jsou složeny vždy do kompletního menu, takže na jedné dvoustraně jsou recepty pro celý oběd (předkrm, polévka, hlavní chod, zákusek). Pro začínají kuchařinku naprostý poklad!
Štítky knihy
Autorovy další knížky
1987 | Svetová kuchárka |
1991 | Obrazová kuchařka |
1978 | Malá svetová kuchárka |
1982 | Varíme v prírode |
Mám plno kuchařek, různých. Tuhle jsem dostala jako nevěsta někdy v roce 1990 a používám ji dodnes. Klasická jednoduchá, ale i složitější jídla s fotkama. Cokoliv jsem z toho uvařila, bylo dobré. Doporučuji.