Odveta - Michaela Brnková | Databáze knih

Odveta
https://www.databazeknih.cz/img/books/54_/545012/bmid_odveta.jpg 4 121 121

Nekompromisní série

< 3. díl

Vůbec mě neznáš… Nejsem jako jiní bossové mocných světových syndikátů. Já se nevyžívám v krveprolitích, ve zbraních ani v točení špinavých obchodů. Netoužím po nekonečném bohatství, nepotřebuju stále víc a víc peněz. Neovládá mě majetek ani touha ho neustále rozšiřovat. Já udržuju pořádek a rovnováhu v tomhle penězi prohnilém světě. A dělám to, kurva, dobře. Přijal jsem svůj osud a přetavil ho do toho nejlepšího, co jsem mohl vytvořit. Války gangů skoro vymizely, obchody probíhají zásadně v klidu, intriky tvrdě trestám a podvody odhaluju dřív, než se stihnou zrealizovat. Patřím k nejváženějším americkým bossům a všichni vědí proč. Přesně vím, kdo jsem a kam patřím. Nesnažím se utíkat před svým osudem. Přijal jsem ho se vším všudy a každý den s ním bojuju sám – nepouštím si k sobě nikoho, abych nikoho neohrozil. Tak to aspoň bylo, než ses objevila ty…... celý text

Kristýna6666
17.04.2023 5 z 5

U této knihy se ve mně vystřídalo několik pocitů knihu jsem si užívala na plné obrátky. Kniha se četla sama. Vše bylo opět dokonale propracované.
Napětí,vášeň,zápletka,humor,sex,romantika vše v knize bylo a pro mě bonus-podsvětí.
An a Sem byli opravdu dvojka! Oni dva pohromadě byli úžasní! Jejich věkový rozdíl vůbec nic mezi nimi nenarušoval spíš naopak díky tomu některé dialogy nebo scény byli zábavné. Slovní přestřelky mezi nimi neměli konce, ať byli za dobře, nebo ne. Chemie mezi nimi byla od začátku až do konce. Prostě mě bavili obě postavy.

Sem byl velký boss podsvětí byl dominantní občas hrubý a neskutečně přitažlivý! An byla šíleně zvědavá a umělo jí dost dobře rupnout v bedně a taky byla jediná, která se nenechala Semionem zastrašit.

Měla jsem radost, že se v knize opět objevili postavy z předchozích dílů.No a zápletka? Nechápu jak to autorka dělá vždycky to, tak skvěle vymyslí a promyslí A taky, že mě na konci pěkně převezla.. Už zas a ten epilog?
No, doufám, že to bude mít nějaké pokračování

Myslela jsem, že kniha Konflikt nemůže mít ( pro mě ) konkurenci no ale má a je to tahle kniha. Budu se nejspíš opakovat , ale @michaela.b.autorka psát prostě umí, umí. umí.

my_books_diary
16.04.2023 5 z 5

Odveta... poslední díl série Nekompromisní a pro mě perfektní finále něčeho skvělého a do detailu promyšleného.

Do Odvety jakožto posledního dílu série jsem šla bez jakéhokoliv očekávání, nevěděla jsem co přesně můžu čekat a kam se bude příběh ubírat tentokrát, i když určité indicie jsem měla z druhého dílu, nechtěla jsem samu sebe ovlivňovat nějakými představami.

A můžu vám říct jedno, to co jsem v příběhu našla mě maximálně uspokojilo ve všech ohledech. Moje čtenářské srdce dostalo přesně to, co v danou chvíli potřebovalo. Našla jsem lásku, napětí, bolest, moment překvapení i dávku humoru. A nemůžu než s očekáváním vyhlížet, co dalšího @michaela.b.autorka chystá. Něco mi říká, že se je na co těšit.

Celá série Nekompromisní je vlastně jako puzzle. Na první pohled si nejste jistí, jestli k sobě jednotlivé dílky sedí, někdo miluje všechny části stejně, jinému vyhovuje některá část víc než jiná, ale když je všechny dáte dohromady, dílky do sebe dokonale zapadnou a rozhodně nebudete litovat žádného přečteného řádku. Protože tyto knihy za přečtení rozhodně stojí.

januska82
16.04.2023 5 z 5

Za mňa dokonalé ukončenie série.... Po Dôvere som myslela, že po tejto knihe nesiahnem, ale urobila som to a neľutujem. Dokonca by som prijala pokračovanie príbehu dcéry hlavných hrdinov Angeliny a Semiona Vivien... Autorka ju spomenula v epilogu a vyzerá, že s ňou by sa človek nenudil. Tak prečo si neprečítať aj jej príbeh??? Snáď sa teda dočkáme pokračovania

zuzak82
13.04.2023 3 z 5

(SPOILER) Pro mě nejslabší díl. Celý ten vztah na mě působil zvláštně. Nejprve byl plný touhy, možná lásky, pak bum a vše se otočilo. A od toho momentu to působilo na mě divně, všechny ty klasické milostné otočky (nenávidím ho, miluji ho, nesmím ho milovat.....), a z jeho strany taky obraty o 180 stupňů během několika stránek. Do toho zvláštní konec.
Prví epilog mě štval (tohle očividné pohrávání si nesnáším). Druhý epilog pak možná rozehrává další příběh? Kdo ví.... Pro mě po předchozích dílech zklamání.

lenka4032
12.04.2023 5 z 5

Záver série ako sa patrí.
Záver série Nekompromisní je tu a ja neviem či sa tešiť, alebo byť sklamaná, že je koniec.
Kto je váš favorit z tejto série?
Semion mi učaroval. Vlastne klamem, som blázon do všetkých.
A čo od Odvety môžte čakať?
- bossa podsvetia
- dobré dievča
- vekový rozdiel
- nútenú blízkosť
- zradu
- dotkni sa jej a zomrieš (alebo odcestuješ)
- tajomstvá a vášeň
Semion je ten typ hrdinu, ktorému stačí vojsť do miestnosti a vy zatajíte dych a nabehnú vám zimomriavky. Nepotrebuje slová, aby ste mu rozumeli. Nepotrebuje zbrane, aby vzbudil strach. Stačí jednoducho - ON.
Angelina prevráti všetko okolo neho hore nohami, ale v tom najlepšom zmysle. Minulosť sa prelína s prítomnosťou a vy obraciate stránku za stránkou, aby ste vedeli, aká bude budúcnosť.
Tentokrát nám milujúcim epilógy bolo dopriate. A hneď dvakrát!
Verte mi, vyčaria vám úsmev na tvári, no vzbudia i zvedavosť.
Smelo do záveru tejto série a užite si ju minimálne rovnako ako ja.

Písanie Mišky Brnkovej je návykové takým spôsobom, že vám hrozí závislosť. Každý je príbeh je iný, výnimočný a úplne vás pohltí. Knihy, ktoré napísala sú toho dôkazom.