Odveta přehled
Michaela Brnková
Nekompromisní série
< 3. díl
Vůbec mě neznáš… Nejsem jako jiní bossové mocných světových syndikátů. Já se nevyžívám v krveprolitích, ve zbraních ani v točení špinavých obchodů. Netoužím po nekonečném bohatství, nepotřebuju stále víc a víc peněz. Neovládá mě majetek ani touha ho neustále rozšiřovat. Já udržuju pořádek a rovnováhu v tomhle penězi prohnilém světě. A dělám to, kurva, dobře. Přijal jsem svůj osud a přetavil ho do toho nejlepšího, co jsem mohl vytvořit. Války gangů skoro vymizely, obchody probíhají zásadně v klidu, intriky tvrdě trestám a podvody odhaluju dřív, než se stihnou zrealizovat. Patřím k nejváženějším americkým bossům a všichni vědí proč. Přesně vím, kdo jsem a kam patřím. Nesnažím se utíkat před svým osudem. Přijal jsem ho se vším všudy a každý den s ním bojuju sám – nepouštím si k sobě nikoho, abych nikoho neohrozil. Tak to aspoň bylo, než ses objevila ty…... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Odveta. Přihlašte se a napište ho.
Já tuto mafiánskou knížku můžu jen doporučit. Paní spisovatelka touto sérií přispěla do mé oblíbené sbírky.
Nemohla jsem se od knížky vůbec odlepit. Byl to dráždivý Temný svět plný adrenalinu a sexu.
Někdo se jako mafián narodí a jiný je nucený do něho vstoupit nedobrovolně jen aby ochránil svoje blízké. Byla to jízda plná emocí a nečekaných zvratů až do samotného konce. Ukazuje se že láska ať je v jakékoliv podobě má neskutečnou sílu i nad nejmocnějšími muži podsvětí.
Boží!!!!
Náměsíčník, Ztracená koruna a další knižní novinky (48. týden)
24.11.2024
Kniha Odveta v seznamech
Tak tohle jsem si užila.
Patřím mezi ty, kteří nevezmou často do ruky českou nebo slovenskou tvorbu. Ale u této autorky jsem ráda, že jsem to udělala.
Příběh svižně plyne. Emoce, chemie vše z knihy cítíte. Styl psaní je tak příjemně plynoucí a vtahující, že si ani neuvědomíte a jste na konci knihy.
I mně moc mrzí, že jsme na konci. Epilog, wauuu.... to je příslib krásného dalšího příběhu. I když bych generačně zvládla ještě Terence, i z tohoto chlapa by se mi zapalovala lýtka.
Rozhodně se těším na další přeložené autorčiny knihy.