Otevřená rodina: Cesta, během níž vyrostou vaše děti i rodiče

Otevřená rodina: Cesta, během níž vyrostou vaše děti i rodiče
https://www.databazeknih.cz/img/books/37_/375277/bmid_otevrena-rodina.png 4 4 4

Revoluce ve výchově má název „Vědomé rodičovství"! Rodičem se nerodíme. Rodičem se stáváme v okamžiku, kdy do našeho života vstoupí děti. Tato kniha vás vezme na cestu, během níž překonáte strach, iluze a vlastní omezení, abyste se mohli stát rodičem, jakým si skutečně přejete být. Dr. Shefali Tsabaryová umně propojuje východní filozofii se západní kulturou a ukáže vám, že pěstovat blízký vztah s dětmi je možné a že v takovém vztahu mohou kvést děti i rodiče. Staňte se "vědomým rodičem" a najděte rovnováhu v rodině i životě.... celý text

Literatura světová Literatura naučná Osobní rozvoj a styl
Vydáno: , BizBooks
Originální název:

The Awakened Family: A Revolution in Parenting, 2016


více info...

Přidat komentář

Chesterton
14.06.2021 3 z 5

Pro inspiraci a zamyšlení hodně podnětné, jen o trochu více východní filosofie (která se vkrádá opravdu nenápadně) než dokáže moje západní zakotvenost skousnout :o)
Pokud ovšem jakákoli inspirativní myšlenka pomůže zdravé a funkční rodině, jen dobře! Otevřenosti, vzájemné péče a zájmu v rodinných vztazích není nikdy dost.

Měnící
05.02.2019 4 z 5

Připadá mi, že autorka má opravdový dar slova. Kniha by mohla výborně posloužit jako vstup do hlubšího uvědomění toho, jak funguje rodina a jak fungujeme my v ní.