Outdoorová kuchařka
Petra Pospěchová
Nepostradatelná kniha pro všechny, kteří vyrážejí na trek či výlet a nespokojí se s instantními polévkami, konzervami nebo smažákem z restaurace. Přináší chutné a výživné recepty na všechny druhy výšlapů. Jak jídlo efektivně zabalit? Jak si naplánovat jídelníček? Jak využít přirozených léčivých potravin pro případ zdravotních potíží? Autorka z vlastních zkušeností připravuje unikátní publikaci, která zmapuje, jak se po všech kulinárních stránkách připravit např. na víkendový výšlap v Jeseníkách, zimní přechod ukrajinských hor či himalájskou expedici, ale také na výpravu s dětmi, splav vodních toků nebo cyklistickou dovolenou. Redaktorka Petra Pospěchová je autorkou knihy o kulinárních tradicích Česka Regionální kuchařka – Všechny chutě Čech, Moravy a Slezska.... celý text
Přidat komentář
Zcela vazne uvazuji, ze bych si ji poridila na superrychle a usporne vareni doma.
Krome receptu tam najdete take konkretni know how autorky (a take trochu zakimavosti z historie).
Zkratka a dobre, kniha se mi libila.
No nic moc čekal jsem to lepší...
Některé ty recepty tam byly docela přestřelený jako ty suroviny :D
Znám lepší knihy... Zase jsem byl jabaitnut.
Velmi prakticky napsaná kniha. Autorka obsáhla nejen recepty, ale i pár šikovných rad do výletnického života. Za mě naprosto super a příjemnou formou. :)
Kniha dává praktický návod, jak řešit stravování na rodinných výletech i náročnějších expedicích. Pokud plánujete podobnou cestu, ať už s dětmi či bez, a nechcete zůstat jen u polévky ze sáčku, kniha vás určitě potěší. Kromě postupů obsahuje také reálné fotografie jídla přímo z treků.
Miluju knihy kde autor předává svoje know-how a také přejímá z jiných starších zdrojů. Velmi jednoduchá jídla, která bych si připravila i doma :)
Štítky knihy
toulky, výletyAutorovy další knížky
2016 | Outdoorová kuchařka |
2013 | Regionální kuchařka |
2023 | Atlas chutí Čech, Moravy a Slezka - Regionální kuchařka |
Pro někoho kdo teprve začíná jezdit ven to asi bude užitečné. Já se nic nového nedozvěděla a suroviny mi většinou vůbec nesedí. Jsem ráda že jsem jí měla jen půjčenou z knihovny.